Vliegticket Air France Pointe-à-Pitre

Vliegticket Air France Pointe-à-Pitre

Een voordelig vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre boekt u bij BM Air Reizen. Wij bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Wij werken met een online reserveringssysteem dat de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket met Air France meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis naar Pointe-à-Pitre.

U kunt dit vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre combineren met onze hotels in Guadeloupe.

Logo Air France

Vanaf Amsterdam vliegt u eerst naar Parijs. Vanuit Parijs vliegt Air France dagelijks non-stop in circa 8 uur en 50 min. met een moderne Boeing 777 naar Pointe-à-Pitre.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Air France

Indien u met Air France naar Pointe-à-Pitre, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Air France naar Pointe-à-Pitre!

Een comfortabele reis voor iedereen, dat is wat de Economy Klasse van Air France u biedt. U kunt genieten van een ruime zitplaats met een zitbreedte van 43 cm, een rugleuning van 118°, zachte verstelbare hoofdsteunen en ergonomisch zitschuim. Bovendien kunt u zich vermaken met een 11,6-inch scherm, een koptelefoon en een USB-poort, waarop u toegang heeft tot het rijke en gevarieerde entertainmentaanbod van Air France. Daarnaast heeft u een grotere tafel, zodat u comfortabel kunt eten of werken. Kortom, de Economy-cabine biedt u het comfort, de kwaliteit en de efficiëntie van Air France tegen aantrekkelijke tarieven.

Air France Pointe-à-Pitre - Economy Klasse

Premium Economy Klasse


Een van de manieren om uw reiservaring te verbeteren, is door te kiezen voor de Premium Economy Klasse van Air France. Deze cabine is volledig ontworpen met uw welzijn in gedachten. Bovendien is de Premium Economy Klasse beschikbaar in de Boeing 777 en de Airbus A350, twee van de meest moderne vliegtuigen ter wereld. Het ontwerp zorgt voor een gevoel van ontspanning en ruimte, perfect voor rust of werk. U kunt zich comfortabel installeren in een ruime stoel met meer beenruimte dan in de Economy Klasse. De hoofd-, voeten- en beensteun volgen de contouren van uw lichaam, zodat u zich helemaal kunt ontspannen.

Tijdens de vlucht met Air France naar Pointe-à-Pitre kunt u genieten van films op uw eigen persoonlijke touchscreen met een noise reduction hoofdtelefoon. U heeft ook een persoonlijke, verstelbare leeslamp en een elektronische pc-uitgang en een USB-poort, zodat u altijd verbonden blijft. Andere voordelen zijn 2 stuks bagage en een aparte incheckbalie, waardoor u sneller aan boord kunt gaan. Laat u verrassen in de Premium Economy Klasse en geniet van een onvergetelijke reis.

Premium Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de Business Klasse van Air France!

De Business Klasse garandeert u comfort en welzijn tijdens uw vlucht. Uw persoonlijke ruimte doet dienst als kantoor, restaurant, entertainment en slaapkamer.

U zult zeker genieten van een goede nachtrust in uw stoel die verandert in een bed. Uw bed is bijna 2 m lang en is gemaakt van comfortabele materialen. De armleuning kan volledig omlaag. Met deze extra ruimte ben je vrij om de slaaphouding te vinden die bij je past. Smartphone, tablet, laptop. In de Business Klasse vindt elk item zijn plaats in speciale opbergruimtes. U kunt uw elektronische apparaten ook op elk moment opladen. Er zijn stopcontacten en een USB-poort. Je persoonlijke locker bevat een noise reduction koptelefoon en een make-upspiegel. Je kunt er ook je dagelijkse spullen in opbergen, zodat ze binnen handbereik blijven. ​Uw persoonlijke verlichting kan naar uw wensen worden aangepast. Leeslamp, plafondlamp en sfeerlicht.

Andere voordelen zijn: 2 stuks bagage, aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Air France - Business Klasse

Boek nu voordelig je vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre

Een vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre is een slimme keuze als u op zoek bent naar een comfortabele en voordelige reis. Of u nu reist voor zaken of plezier, wij bieden u verschillende tarieven aan die passen bij uw wensen en budget. U kunt kiezen uit de Economy, Premium Economy of de Business klasse.

Waar wacht u nog op? Boek nu uw vliegticket met Air France naar Pointe-à-Pitre en ontdek deze tropische bestemming in de Caribische Zee.

💬 Lees Meer ✈
Logo Air France

Air France - Pointe-à-Pitre

  • Amsterdam - Parijs - Pointe-à-Pitre
  • Dagelijks vertrek
  • Stoelen reserveren
  • Kinderkorting t/m 11 jaar

Air France


Vluchtschema Amsterdam – Pointe-à-Pitre

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Parijs AF 1341 dagelijks 10:35 uur 11:55 uur 01:20 uur
Parijs – Pointe-à-Pitre AF 762 dagelijks 14:00 uur 16:50 uur 08:50 uur
Pointe-à-Pitre – Parijs AF 763 dagelijks 20:30 uur 10:40 uur 08:10 uur
Parijs – Amsterdam AF 1640 dagelijks 11:45 uur 13:10 uur 01:25 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling Boeing 777-300

Seatmap Air France B777 -300

Let op: Air France vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Air France Pointe-à-Pitre