Hotels Chiang Rai

Hotels Chiang Rai

Zoekt u een hotel in Chiang Rai? U kunt kiezen uit meer dan 130 verschillende hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar Chiang Rai reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Noord-Thailand samenstellen!

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Chiang Rai


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Chiang Rai, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Chiang Rai - The Imperial River House Resort

The Imperial River House Resort – Chiang Rai

Chiang Rai - Le Meridien Chiang Rai Resort

Le Meridien Chiang Rai Resort – Chiang Rai


Informatie Chiang Rai


Chiang Rai is de hoofdstad van de meest noordelijke provincie van Thailand. De stad ligt op circa 800 km van Bangkok en 180 km van Chiang Mai. De stad is in 1262 gesticht door Koning Mengrai. Later werd de stad veroverd door het Birmese leger. In 1786 werd de stad heroverd en sindsdien maakt het deel uit van het Koninkrijk Thailand. Tegenwoordig is de stad zeer populair als startplaats voor een van de vele trektochten. Verder is ook de Gouden Driehoek erg populair. In dit gebied wonen vele bergstammen “Hilltribes”.

Klik hier voor het weerbericht in Chiang Rai.