Hotels Pai

Hotels Pai

Zoekt u een hotel in Pai? U kunt kiezen uit meer dan 85 hotels in Pai. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar uw hotel in Thailand reserveren.

Combineer dit met een vliegticket en bouwstenen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Thailand samenstellen!

De hotels in Pai variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Pai


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Pai, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Pai Iyara Resort

Pai Iyara Resort – Pai LAAGSTE PRIJS!va € 30 per kamer …

Yoma Hotel

Yoma Hotel – Pai LAAGSTE PRIJS! va € 37 per kamer …

Belle Villa Resort Pai

Belle Villa Resort Pai LAAGSTE PRIJS! va € 38 per kamer …

The Quarter Hotel Pai

The Quarter Hotel Pai LAAGSTE PRIJS! va € 39 per kamer …

Pai Village Boutique Resort
Aanbevolen

Pai Village Boutique Resort – Pai LAAGSTE PRIJS! va € …

The Oia Pai Resort

The Oia Pai Resort – Pai LAAGSTE PRIJS! va € …


Kaart Hotels Pai


Filter op
TitelOmschrijvingKoppelingLandLocatieLigging

Pai

Het gezellige stadje Pai is gelegen in de provincie Mae Hong Son in het noorden van Thailand, vlakbij de grens met Myanmar. Het ligt aan de rivier de Pai. In deze plaats hangt een relaxte sfeer. U vindt hier een leuke avondmarkt, diverse restaurants en vele bars. Vanuit uw hotel in Pai kunt u leuke dagexcursies maken in de omgeving. Bezienswaardigheden zijn Tham Lod Cave, Wat Phra That Mae Yen tempel, warmwaterbron, Mor Paeng Waterval en de Pai Canyon. 

Tham Lod Cave

Vanuit uw hotel in Pai is het ongeveer 1 uur rijden naar de grot. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitkijkpunten over het bergachtige landschap. De Nam Lang rivier stroomt door de Tham Lod Cave, welke is gevuld met prachtige stalagmieten. In de grot leeft ook grote gemeenschap vleermuizen en kleine hagedissen. U kunt een prachtige tocht maken op een bamboevlot door de Tham Lod Cave. In deze grot en ook in enkele omliggende grotten zijn resten gevonden van duizenden jaren oude teakhouten doodskisten van het Lawa volk.

Wat Phra That Mae Yen

Deze tempel ligt boven op een heuvel. Een enorme trap, met bijna 300 treden, gaat naar de tempel. Op de heuvel staat een enorm groot wit Boeddhabeeld. Verder kunt u hier genieten van het fantastische uitzicht over Pai.

Mor Paeng waterval

Deze waterval bestaat uit 3 verschillende niveaus. In het regenseizoen (juli t/m oktober) stroomt het water hard naar beneden. De waterval wordt dan gebruikt als reusachtige glijbaan. Durft u het aan?

Klik hier om al deze highlights te ontdekken tijdens onze dagexcursie Wonderful Pai.

Klik hier voor het weerbericht in Pai.