Hotels Sapporo

Hotels Sapporo – Japan

Zoekt u een hotel in Sapporo? U kunt kiezen uit meer dan 790 verschillende hotels in Sapporo. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Sapporo persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Sapporo


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Sapporo, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Sapporo


Sapporo is de grootste stad op Hokkaido, het noordelijkste hoofdeiland van het land. Het is één van de weinige steden in Japan met een milde en vochtvrije zomer, en in de winter kan er sneeuw vallen van meer dan vijf meter. Dit klimaat geeft de stad unieke en scherpe contrasten in elk van de vier seizoenen.

De stad is een populair centrum voor skiën en wintersporten en was de locatie van de Olympische Winterspelen in 1972. Tegenwoordig staat de stad bekend om zijn ramen, bier en het jaarlijkse sneeuwfestival dat in februari wordt gehouden. Het jaarlijkse Sneeuwfestival biedt gigantische sculpturen die zijn uitgehouwen uit aangestampte sneeuw.

Klik hier voor het weerbericht in Sapporo.