Tulamben is een rustig kustdorpje gelegen aan de prachtige noordoostkust van Bali, Indonesië. Het is een verborgen juweel met zijn ongerepte zwarte zandstranden, kristalheldere wateren en ongeëvenaarde koraalriffen die duikers en niet-duikers van over de hele wereld aantrekken.

Het dorp is een must-visit bestemming voor adrenaline junkies en natuurliefhebbers. Het hoogtepunt van duiken is het wereldberoemde USAT Liberty scheepswrak. Dit gezonken schip herbergt een scala aan zeedieren, waaronder scholen vis en kleurrijke koralen, waardoor het een populaire bestemming is voor gecertificeerde duikers.

Naast duiken biedt Tulamben tal van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken. Het dorp heeft een aantal heerlijke restaurants, gezellige bars en winkels rijkelijk gevuld met lokale ambachten en souvenirs. Of je nu een solo-reiziger, huwelijksreiziger of thrill-seeker bent, Tulamben biedt voor elk wat wils. Dus, pak je tas en breng een onvergetelijke vakantie door in Tulamben.

Hotel

Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. Onze prijzen zijn per kamer en altijd scherp geprijsd. Heeft u zelf een hotel gevonden, laat het ons weten zodat wij u een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Transfer