Ayung River Raften - 1 Dag

Ayung River Raften

Ayung River Raften is een dagtour op Bali.

Ga op een onvergetelijk avontuur dat je meeneemt door de adembenemende Ayung-rivier, verborgen in het hart van Bali. Deze opwindende ervaring is geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren rafter. Het biedt een unieke kans om de tropische bossen en verbluffende landschappen te zien die Bali zo beroemd maken. Terwijl je vanuit de bergen naar beneden drijft, moet je klaar zijn om de uitdagende stroomversnellingen aan te pakken en te genieten van de rustige wateren.

U kunt deze dagtrip in ieder Bali programma inlassen

Het basiskamp is het startpunt waar je je mede-avonturiers ontmoet en een grondige veiligheidsbriefing krijgt. Daarna krijg je eersteklas uitrusting, inclusief helmen en reddingsvesten. Deze zorgen ervoor dat je tijdens de hele reis veilig en beveiligd bent. De raftingtrip beslaat een afstand van 10 km en duurt ongeveer 2 uur. Met tussenstops onderweg om herinneringen vast te leggen door foto’s te maken en van het uitzicht te genieten. Ayung River Rafting is een ervaring die bezoekers een leven lang gekoesterde herinneringen en een ongeëvenaarde waardering voor de natuurlijke schoonheid van Bali zal geven.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Bali te bespreken

U kunt deze dagtrip, Ayung River Raften, in ieder Bali programma inlassen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Bekijk ons uitgebreide aanbod hotels in Bali.

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Ayung River Raften – Dagelijks vertrek vanuit Kuta, Sanur, Nusa Dua of Ubud

Dag 01 :
Bali

Vandaag gaan we, begeleid door een professioneel team, een avontuurlijke rafttocht maken op de Ayung rivier. U wordt opgehaald bij uw hotel en we rijden door ongerepte dorpjes naar het district Carang Sari.

Beleef een unieke en onvergetelijke reis langs kronkelende kloven, weelderige jungles en prachtige terrasvormige rijstvelden. We peddelen langs adembenemende watervallen, u zult veel plezier beleven op de rivier.

Bij het startpunt van deze rafttocht wordt u uitgerust met veiligheidshelmen en zwemvesten. Na een korte instructie over het peddelen en de veiligheid van de rivier kunne we van start gaan. Uw veiligheid is altijd de hoogste prioriteit. Wij gebruiken alleen eersteklas apparatuur die goed worden onderhouden.

Na een twee uur durende rafttocht vol plezier, gaan we genieten van een heerlijk lunch op een betoverende ligging aan de rivier.

Lunch

Ayung River Raften - D-BAL-05

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Ayung River Raften

Reis details:

  • Kuta, Sanur, Nusa Dua of Ubud
  • 2
  • D-BAL-05
  • ongeveer: 08.30 - 15.30 uur