Nusa Penida West Island - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagexcursie Bali: Nusa Penida – West Island Tour

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit Kuta, Sanur of Nusa Dua

Een avontuurlijke dagexcursie naar het eiland Nusa Penida. Dit eiland, dat nog niet zo toeristisch is ligt op slechts 30 minuten varen van Bali. Het eiland is gezegend met ongerepte stranden, gigantische kliffen en indrukwekkende viewpoints.

De hoogtepunten van deze reis:

  • Nusa Penida
  • Kelingking Beach
  • Angel's Billabong
  • Broken Beach

U wordt opgehaald bij uw hotel in Sanur, Kuta of Nusa Dua.

Vervolgens varen we naar Nusa Penida, het grootste van de drie eilandjes voor de kust van Bali. Het is slechts 30 minuten varen naar dit eiland, dat gezegend is met gigantische kliffen en indrukwekkende viewpoints..

We zullen vandaag de volgende locaties bezoeken. We beginnen bij Kelingking Beach, waar u kunt genieten van prachtige rotsformaties. Vanaf het viewpoint heeft u een mooi uitzicht over de zee en de rotsen.  In de rotsformaties zou je een T-rex kunnen herkennen, vandaar de bijnaam T-rex viewpoint.

Hierna bezoeken we het nabij gelegen Broken Beach. Dit gebied dankt haar naam aan het instorten van een deel van de rotsen. Hierdoor is er een afscheiding ontstaan met de zee. U kunt hier genieten van deze schitterende omgeving. Let Op: kom niet te dicht bij de rotsen om een selfie te maken, want u zult niet de eerste zijn die naar beneden valt.

De lunch is vandaag inbegrepen.

Vervolgens bezoeken we Angel’s Billabong, een natuurlijke pool met kristalhelder water. Vanaf de rotsen heeft u een prachtig uitzicht. U kunt naar beneden gaan om hier even te zwemmen. Indien het weer te slecht is dan is dit helaas onmogelijk vanwege de hoge golven. Later op de dag varen we weer terug naar Bali en volgt de transfer naar uw hotel.

Lunch

Nusa Penida - West Island Tour - D-BAL-42

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Nusa Penida West Island

Reis details:

  • Kuta, Sanur of Nusa Dua
  • 2
  • D-BAL-42
  • ongeveer: 08.00 - 17.00 uur