Hotels Nusa Lembongan

Hotels Nusa Lembongan

Zoekt u een hotel op Nusa Lembongan? U kunt kiezen uit meer dan 110 verschillende hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de boottickets naar Nusa Lembongan reserveren.

Keuze uit meer dan 110 verschillende hotels op Nusa Lembongan

Nusa Lembongan is een klein eiland gelegen voor de zuidoostkust van Bali en is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping aan de drukte van het vasteland. Het eiland biedt een scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder verschillende hotels die verschillende budgetten en voorkeuren bedienen.

Van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties

Voor degenen die op zoek zijn naar een luxe verblijf op het eiland, zijn er high-end resorts die oceaangerichte villa’s bieden met privézwembaden, spa’s en restaurants met een heerlijke keuken. Middenklasse hotels bieden comfortabele kamers met balkons, zwembaden en verschillende activiteiten voor gasten, terwijl budget accommodaties bestaan uit homestays, pensions en hostels. Deze opties bieden doorgaans schone kamers, ontbijt en basisvoorzieningen zoals WiFi.

De hotels op Nusa Lembongan zijn per nacht te boeken

De meeste hotels in Nusa Lembongan bieden gemakkelijke toegang tot de belangrijkste attracties van het eiland, zoals het iconische Dream Beach en Mushroom Bay. Het eiland biedt ook een scala aan watersportactiviteiten zoals surfen, duiken en snorkelen, en veel hotels kunnen rondleidingen en activiteiten voor gasten regelen. Wat voor soort reiziger je ook bent, Nusa Lembongan heeft de juiste accommodatie-optie voor jou.

Overzicht Hotels Nusa Lembongan

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels op Nusa Lembongan, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen zeer scherpe prijzen.

Nusa Lembongan - Chillhouse Lembongan

Chillhouse LembonganLAAGSTE PRIJS!va € 22 per kamer Chillhouse Lembongan – …

Nusa Lembongan - Koji Garden Huts

Koji Garden Huts LAAGSTE PRIJS! va € 32 per kamer …

Nusa Lembongan - Mega Cottages

Mega Cottages LAAGSTE PRIJS! va € 49 per kamer Mega …

Nusa Lembongan - Lembongan Cliff Villas

Lembongan Cliff Villas LAAGSTE PRIJS! va € 59 per kamer …

Nusa Lembongan - Dinatah Lembongan Villas

Dinatah Lembongan Villas LAAGSTE PRIJS! va € 65 per kamer …

The Acala Shri Sedana

The Acala Shri Sedana LAAGSTE PRIJS! va € 68 per …

Nusa Lembongan - The Palms Ceningan Hotel

The Palms Ceningan Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 83 per …

Nusa Lembongan - Lembongan Harmony Villas

Lembongan Harmony Villas LAAGSTE PRIJS! va € 98 per kamer …

Nusa Lembongan - Batu Karang Lembongan Resort & Spa

Batu Karang Lembongan Resort & Spa – Nusa Lembongan Batu …

Het is mogelijk om de hotels te combineren met onze Bali reizen

Combineer uw hotel met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Bali samenstellen.

U kunt kiezen uit meer dan 7500 verschillende accommodaties op Bali. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel op Bali? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Boek uw droomhotel op Nusa Lembongan bij BM Air Reizen en ervaar een onvergetelijke vakantie!

Bij BM Air Reizen maken we uw droomreis naar Nusa Lembongan graag waar. We bieden u een unieke kans om uw verblijf in een heerlijk hotel op Nusa Lembongan te combineren met een op maat gemaakte reis naar het eiland.

Uitstekende service: Ons team van ervaren reisspecialisten staat voor u klaar om uw perfecte reis samen te stellen. We bespreken uw wensen, budget en interesses en adviseren u over de beste hotels, vluchten, excursies en activiteiten.

Grote keuze: We bieden een breed scala aan hotels op Nusa Lembongan, van luxe resorts tot charmante guesthouses. Ook bieden wij diverse villa’s aan, waarvan sommige een privézwembad hebben.

Maatwerk: Uw reis wordt geheel op maat samengesteld, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en interesses. U bepaalt zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, hoeveel dagen u wilt verblijven en met welke vlucht u wilt reizen.

Volledige zekerheid: BM Air Reizen is een erkend reisbureau met SGR-garantie. Dit betekent dat uw geld is gegarandeerd bij eventuele faillissementen.

Reisburo in Maarssen: Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Samen creëren we de perfecte reis voor u op het prachtige Nusa Lembongan!