Vliegticket KLM Denpasar Bali

Vliegticket KLM Bali

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met KLM naar Bali? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Bali en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met KLM direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar Bali.

U kunt dit vliegticket met KLM naar Bali ook combineren met onze bouwstenen, dagtrips, hotels en rondreizen.


Logo KLM

Vanaf Amsterdam vliegt KLM dagelijks rechtstreeks, via Singapore in circa 16 uur met een moderne Boeing 777 naar Denpasar, Bali.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met KLM naar Bali, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt.

Stoel KLM reserveren vanaf € 30 per enkele reis, keuze uit standaard, nooduitgang, extra beenruimte of Economy Comfort Seat. 

Reisklasse aan boord KLM

Indien u met KLM naar Bali vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Bali!

Een reis naar Bali met KLM is een ervaring om nooit te vergeten. Niet alleen vanwege de prachtige bestemming, maar ook vanwege de hoge standaard in de Economy Klasse. Ten eerste heeft u meer beenruimte en een ergonomisch geoptimaliseerde hoofdsteun. Daarnaast kunt u genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem en KLM hoofdtelefoon. Bovendien zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Bali.

Ten slotte zijn er ook stoelen beschikbaar met extra beenruimte (140 cm), bij de nooduitgang of kies voor een Economy Comfort Seat, met meer beenruimte en de stoel is verder naar achter verstelbaar. U kunt deze bij BM Air Reizen reserveren. Kortom, met KLM vliegt u comfortabel en veilig naar Bali.

Vliegticket KLM Bali - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de World Business Klasse

Een van de manieren om uw reis naar Bali comfortabeler te maken, is door te kiezen voor de World Business Class-stoelen van KLM. Deze stoelen bieden u allerlei voordelen die uw vlucht aangenamer maken. Ten eerste kunt u heerlijk ontspannen in de ligstoel, die 207 cm lang is en 180 graden naar achteren verstelbaar is. Bovendien heeft de stoel een massagestand, zodat u uw spieren kunt losmaken. Daarnaast kunt u zich vermaken met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem, waar u uit een ruim aanbod van films, series, muziek en games kunt kiezen.

Verder heeft u de keuze om ook te profiteren van andere voordelen, zoals 2 stuks incheck-bagage van 32 kg, een aparte KLM incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet. Kortom, met de World Business Class-stoelen van KLM laat u uw zorgen varen en komt u fris en uitgerust aan op uw bestemming.

KLM Bali - Business Class

Tarieven vliegticket KLM Bali

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met KLM naar Bali.

💬 Lees Meer ✈

Logo KLM


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Bali !

KLM - Bali

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Rechtstreekse vlucht (via Singapore)
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren va € 30

Weekendtoeslag KLM

Voor sommige boekingsklassen in de Economy Klasse kan een weekendtoeslag van € 45 gelden bij vertrek op een vrijdag vanuit Amsterdam (heenreis). Informeer hiernaar.

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Denpasar

Deze tarieven met KLM zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Voor het meenemen van ruimbagage geldt een toeslag.

Bijkomende kosten KLM : € 20 per persoon.

World Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Denpasar, Bali

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten KLM : € 20 per persoon.

Logo KLM


Vluchtschema Amsterdam – Denpasar, Bali

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Denpasar KL 835 dagelijks 21:00 uur 19:25 uur 16:25 uur
Denpasar – Amsterdam KL 836 dagelijks 20:35 uur 07:35 uur 17:00 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling KLM - Boeing 777-300ER

Seatmap KLM - B777-300ER

Let op: KLM vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket KLM Denpasar Bali