Vliegticket KLM Denpasar Amsterdam

Vliegticket KLM Denpasar Amsterdam

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met KLM van Denpasar naar Amsterdam? Wij bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met KLM direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht van Denpasar naar Amsterdam.

U wilt iemand vanuit Bali naar Nederland laten komen? Dat kan d.m.v. een omgekeerd ticket, welke BM AIR Reizen voor u kan verzorgen. Het e-ticket wordt hier in Nederland betaald en geprint en kan eventueel naar een e-mail adres worden verzonden. Indien u ook zelf meereist, dan kunt u dit ticket zelf meenemen. Wel dient u zelf alle visumpapieren, paspoort etc. in orde te hebben!


Logo KLM

Vanaf Denpasar, Bali vliegt KLM dagelijks rechtstreeks, via Singapore, in circa 16 uur met een moderne Boeing 777 naar Amsterdam.

Vertrek Denpasar

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met KLM van Denpasar naar Amsterdam, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt.

Stoel KLM reserveren vanaf € 30 per enkele reis, keuze uit standaard, nooduitgang, extra beenruimte of Economy Comfort Seat. 

Reisklasse aan boord KLM

Indien u met KLM van Denpasar naar Amsterdam vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM van Denpasar naar Amsterdam

Ontdek de hoge standaard in de Economy Klasse. Ten eerste heeft u meer beenruimte en een ergonomisch geoptimaliseerde hoofdsteun. Daarnaast kunt u genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem en KLM hoofdtelefoon. Bovendien zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Ten slotte zijn er ook stoelen beschikbaar met extra beenruimte (140 cm), bij de nooduitgang of kies voor een Economy Comfort Seat, met meer beenruimte en de stoel is verder naar achter verstelbaar. U kunt deze bij BM Air Reizen reserveren. Kortom, met KLM vliegt u comfortabel en veilig van Denpasar naar Amsterdam.

Vliegticket KLM Denpasar - Amsterdam - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de World Business Klasse

Een van de manieren om uw reis naar Amsterdam comfortabeler te maken, is door te kiezen voor de World Business Class-stoelen van KLM. Deze stoelen bieden u allerlei voordelen die uw vlucht aangenamer maken. Ten eerste kunt u heerlijk ontspannen in de ligstoel, die 207 cm lang is en 180 graden naar achteren verstelbaar is. Bovendien heeft de stoel een massagestand, zodat u uw spieren kunt losmaken. Daarnaast kunt u zich vermaken met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem, waar u uit een ruim aanbod van films, series, muziek en games kunt kiezen.

Verder heeft u de keuze om ook te profiteren van andere voordelen, zoals 2 stuks incheck-bagage van 32 kg, een aparte KLM incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet. Kortom, met de World Business Class-stoelen van KLM laat u uw zorgen varen en komt u fris en uitgerust aan op uw bestemming.

Vliegticket KLM - Business Class

Boek nu voordelig je vliegticket met KLM van Denpasar naar Amsterdam

Een vliegticket met KLM van Denpasar naar Amsterdam is een slimme keuze als u op zoek bent naar een comfortabele en voordelige reis. Of u nu reist voor zaken of plezier, wij bieden u verschillende tarieven aan die passen bij uw wensen en budget. U kunt kiezen uit de Economy of Business klasse, waar u kunt genieten van een uitstekende service, heerlijke maaltijden en entertainment aan boord.

Waar wacht u nog op? Boek nu voordelig uw vliegticket met KLM van Denpasar naar Amsterdam!

💬 Lees Meer ✈

Logo KLM


Omgekeerd ticket KLM: Denpasar – Amsterdam!

KLM - Denpasar - Amsterdam

  • Ticket vanuit Bali naar Nederland
  • Dagelijks vertrek Denpasar - Amsterdam
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren

Logo KLM


Vluchtschema Denpasar – Amsterdam

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Denpasar – Amsterdam KL 836 dagelijks 20:35 uur 07:35 uur 17:00 uur
Amsterdam – Denpasar KL 835 dagelijks 21:00 uur 19:25 uur 16:25 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling KLM - Boeing 777-300ER

Seatmap KLM - B777-300ER

Let op: KLM vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket KLM Denpasar Amsterdam