Vliegticket KLM Jakarta

Boek voordelig uw vliegticket met KLM naar Jakarta

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met KLM naar Jakarta? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Indonesië en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met KLM direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar Jakarta.

U kunt dit vliegticket met KLM naar Jakarta ook combineren met onze Java bouwstenen of rondreizen.


Logo KLM

Vanaf Amsterdam vliegt KLM dagelijks rechtstreeks, via Kuala Lumpur, in circa 16 uur met een moderne Boeing 787 naar Jakarta.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van KLM in vertrekhal 2. Online inchecken is ook mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met KLM naar Jakarta, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt.

Stoel KLM reserveren vanaf € 30 per enkele reis, keuze uit standaard, nooduitgang, extra beenruimte of Economy Comfort Seat. 

Reisklasse aan boord KLM

Bij het reserveren van een vliegticket met KLM naar Jakarta kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de World Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Jakarta!

Een reis naar Jakarta met KLM is een ervaring om nooit te vergeten. Ontdek de hoge standaard in de Economy Klasse. Ten eerste heeft u meer beenruimte en een ergonomisch geoptimaliseerde hoofdsteun. Daarnaast kunt u genieten van uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem en KLM hoofdtelefoon. Bovendien zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Jakarta.

Ten slotte zijn er ook stoelen beschikbaar met extra beenruimte (140 cm), bij de nooduitgang of kies voor een Economy Comfort Seat, met meer beenruimte en de stoel is verder naar achter verstelbaar. U kunt deze bij BM Air Reizen reserveren. Kortom, met KLM vliegt u comfortabel en veilig naar Jakarta.

KLM Economy Klasse - B787

Business Klasse


Heerlijk genieten in de World Business Klasse

Een van de manieren om uw reis naar Jakarta comfortabeler te maken, is door te kiezen voor de World Business Class-stoelen van KLM. Deze stoelen bieden u allerlei voordelen die uw vlucht aangenamer maken. Ten eerste kunt u heerlijk ontspannen in de ligstoel, die 207 cm lang is en 180 graden naar achteren verstelbaar is. Bovendien heeft de stoel een massagestand, zodat u uw spieren kunt losmaken. Daarnaast kunt u zich vermaken met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem, waar u uit een ruim aanbod van films, series, muziek en games kunt kiezen.

Verder heeft u de keuze om ook te profiteren van andere voordelen, zoals 2 stuks incheck-bagage van 32 kg, een aparte KLM incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet. Kortom, met de World Business Class-stoelen van KLM laat u uw zorgen varen en komt u fris en uitgerust aan op uw bestemming.

Vliegtickets KLM Jakarta - Business

Tarieven vliegticket KLM Jakarta

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met KLM naar Jakarta.

💬 Lees Meer ✈

Logo KLM


Vlieg vertrouwd en comfortabel met KLM naar Jakarta !

KLM - Jakarta

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Rechtstreekse vlucht (via Kuala Lumpur)
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren va € 30

Weekendtoeslag KLM

Voor sommige boekingsklassen in de Economy Klasse kan een weekendtoeslag van € 45 gelden bij vertrek op een vrijdag vanuit Amsterdam (heenreis). Informeer hiernaar.

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta

Deze tarieven met KLM zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Voor het meenemen van ruimbagage geldt een toeslag.

Bijkomende kosten KLM : € 20 per persoon.

World Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten KLM : € 20 per persoon.

Logo KLM


Vluchtschema Amsterdam – Jakarta

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Jakarta KL 809 dagelijks 21:15 uur 18:05 uur 15:50 uur
Jakarta – Amsterdam KL 810 dagelijks 19:20 uur 06:25 uur 16:05 uur

Stoelindeling KLM - Boeing 787-900

Seatmap KLM - B787-9

Let op: KLM vliegt soms met een ander type vliegtuig waardoor de stoelindeling iets kan wijzigen. Wijzigingen voorbehouden.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket KLM Jakarta