Vliegticket Garuda Indonesia Yogyakarta

Vliegticket Garuda Indonesia Yogyakarta

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Garuda Indonesia naar Yogyakarta? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Indonesië en bieden u de beste service en prijs. U kunt bij ons eenvoudig een prijsopgave aanvragen via ons online formulier, of langskomen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Garuda Indonesia direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis naar Yogyakarta.

U kunt dit vliegticket met Garuda Indonesia naar Yogyakarta combineren met onze Java bouwstenen of rondreizen.


Logo Garuda Indonesia

Garuda beschikt over een moderne vloot van ruim 144 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Garuda non-stop 6 x per week met een Boeing 777 naar Jakarta. Vanuit Jakarta zijn er dagelijks vluchten naar Yogyakarta. 

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Garuda Indonesia in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 4 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Garuda Indonesia naar Yogyakarta, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Garuda Indonesia

Indien u met Garuda Indonesia naar Yogyakarta vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Garuda Indonesia naar Yogyakarta

Als u op zoek bent naar een vliegticket naar Yogyakarta, dan is Garuda Indonesia de beste keuze. Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en staat bekend om zijn gastvrijheid en service.

Bovendien heeft Garuda Indonesia een bekroonde Economy Klasse, die u meer comfort en gemak biedt dan andere luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op 30 kg bagage, die u gratis kunt inchecken voor uw vlucht. Daarnaast kunt u genieten van ruime stoelen met een 3-3-3 configuratie, die u voldoende beenruimte geven.

Tijdens de vlucht wordt u verwend met heerlijke maaltijden en drankjes, die zijn geïnspireerd door de Indonesische keuken. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan entertainmentopties op uw eigen tv scherm, waaronder de nieuwste films, muziek en games. Met Garuda Indonesia beleeft u alvast een voorproefje van de Indonesische cultuur, voordat u aankomt in Yogyakarta.

Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk ontspannen in de Business Klasse tijdens uw vlucht naar Yogyakarta

Als u op zoek bent naar een comfortabele en luxe manier om naar Yogyakarta te reizen, dan is een vliegticket van Garuda Indonesia een uitstekende keuze.

In de Business Class van Garuda Indonesia heeft u alle ruimte en privacy die u wenst. Er zijn 38 verspringende stoelen, die allemaal direct toegang hebben tot het gangpad. U kunt uw stoel eenvoudig omtoveren tot een volledig plat bed, zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Bovendien kunt u gebruik maken van een 15-inch touchscreen, waarop u de nieuwste films en series kunt bekijken.

Daarnaast kunt u zich laten verrassen door de heerlijke maaltijden die aan boord worden geserveerd. U heeft de keuze uit verschillende gerechten uit de Indonesische, Japanse en Europese keuken, die met verse ingrediënten worden bereid. Verder profiteert u van 40 kg bagagevrijheid en een aparte incheck-balie, zodat u snel en gemakkelijk kunt inchecken.

Ook heeft u toegang tot de Business Class Lounge op de luchthaven, waar u kunt ontspannen en genieten van gratis drankjes en hapjes. Kortom, met een vliegticket van Garuda Indonesia naar Yogyakarta begint uw vakantie al aan boord!

Garuda Indonesia - Business Klasse

Tarieven vliegticket Garuda Indonesia Yogyakarta

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Garuda Indonesia naar Yogyakarta.

💬 Lees Meer ✈

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta – Yogyakarta

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Garuda Indonesia : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta – Yogyakarta

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Garuda Indonesia : € 20 per persoon.

Logo Garuda Indonesia


Vluchtschema Amsterdam – Yogyakarta

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Jakarta GA 089 ma/wo/do/vr/za/zo 12:05 uur 06:40 uur 13:35 uur
Jakarta – Yogyakarta GA 206 dagelijks 10:00 uur 11:25 uur 01:25 uur
Yogyakarta – Jakarta GA 215 dagelijks 18:20 uur 19:40 uur 01:20 uur
Jakarta – Amsterdam GA 088 di/wo/do/vr/za/zo 22:50 uur 07:50 uur 14:00 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Garuda Indonesia Yogyakarta