Hotels Aomori - Japan

Hotels Aomori – Japan

Zoekt u een hotel in Aomori? U kunt kiezen uit meer dan 34 verschillende hotels in Aomori. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Aomori persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Aomori


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Aomori, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Art Hotel Aomori

Art Hotel AomoriLAAGSTE PRIJS!va € 65 per kamer Art Hotel …

Hotel Jogakura

Hotel Jogakura LAAGSTE PRIJS! va € 91 per kamer Hotel …

Daiwa Roynet Hotel Aomori

Daiwa Roynet Hotel Aomori LAAGSTE PRIJS! va € 100 per …


Informatie Aomori


Aomori, gelegen in het noordelijke puntje van het eiland Honshu, is een stad die vaak over het hoofd wordt gezien door reizigers die zich richten op de meer bekende steden zoals Tokyo en Kyoto. Echter, Aomori biedt een authentieke Japanse ervaring met zijn rijke maritieme geschiedenis en prachtige natuurlijke landschappen. Het is bekend om zijn frisse lucht, heldere wateren en de overvloed aan verse zeevruchten. De lokale bevolking staat bekend om hun warmte en gastvrijheid, wat bijdraagt aan de charme van de stad. Bezienswaardigheden zoals het Hirosaki Kasteel, beroemd om zijn kersenbloesems, en het Aomori Museum of Art, met werken van zowel lokale als internationale kunstenaars, zijn slechts enkele van de culturele schatten die bezoekers kunnen ontdekken. Voor natuurliefhebbers is het Shimokita-schiereiland, met zijn ongerepte natuur en dramatische kliffen, een must-see. Aomori is niet alleen een poort naar het ongerepte Hokkaido, maar ook een plek waar men kan ontsnappen aan de moderne wereld en zich kan onderdompelen in de rijke Japanse cultuur.