Hotels Beppu - Japan

Hotels Beppu – Japan

Zoekt u een hotel in Beppu? U kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende hotels in Beppu. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Beppu persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Beppu


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Beppu, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Beppu


Beppu, gelegen op het eiland Kyushu, is een van de meest bekende kuuroorden in Japan, beroemd om zijn overvloed aan warmwaterbronnen en ‘onsen’ (traditionele Japanse badhuizen). De stad biedt een unieke mix van traditionele Japanse badcultuur met een scala aan badervaringen, van zand- en modderbaden tot medicinale en schilderachtige uitzichten.

Beppu staat ook bekend om de ‘Hells of Beppu’, een reeks van zeven spectaculaire warmwaterbronnen die meer zijn om te bewonderen dan om in te baden vanwege hun hoge temperaturen. Deze natuurlijke wonderen, variërend van de ‘bloedvijverhel’ met zijn roodbruine water tot de turquoise ‘Umi Jigoku’, bieden een fascinerend inzicht in de geothermische activiteit van de regio. Beppu is niet alleen een plaats voor ontspanning en gezondheid, maar ook een kans om in contact te komen met de lokale cultuur en de wonderen van de natuur.