Hotels Chiba - Japan

Hotels Chiba – Japan

Zoekt u een hotel in Chiba? U kunt kiezen uit meer dan 48 verschillende hotels in Chiba. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Chiba persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Chiba


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Chiba, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Chiba


Chiba, gelegen in het midwesten van de gelijknamige prefectuur in Japan, is een stad die bekend staat om haar strategische positie aan de Baai van Tokio en haar rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. De stad heeft een geschatte bevolking van 939.224 inwoners en een oppervlakte van 272,08 km². Chiba heeft een bloeiende economie met staalfabrieken en thermische centrales die het industriële landschap domineren, en een haven die een van de grootste import- en exportvolumes van het land verwerkt. Het noordwestelijke district Makuhari is een belangrijk zakencentrum en huisvest de Makuhari Messe, een grote congres- en tentoonstellingsruimte. De stad heeft ook een rijke culturele scene, met jaarlijkse evenementen zoals het Goma-vuurritueel. Voor natuurliefhebbers biedt de regio Chiba prachtige nationale parken en het langste zandstrand van Japan, Kujukuri Beach, ideaal voor watersporten.