Hotels Fukuoka

Hotels Fukuoka – Japan

Zoekt u een hotel in Fukuoka? U kunt kiezen uit meer dan 700 verschillende hotels in Fukuoka. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Fukuoka persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Fukuoka


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Fukuoka, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Nishitetsu Grand Hotel - Fukuoka

Nishitetsu Grand HotelLAAGSTE PRIJS!va € 69 per kamer Nishitetsu Grand …

Tokyu Stay Hakata - Fukuoka

Tokyu Stay Hakata LAAGSTE PRIJS! va € 72 per kamer …

Grand Hyatt Fukuoka

Grand Hyatt Fukuoka Grand Hyatt Fukuoka LAAGSTE PRIJS! va € …


Informatie Fukuoka


Fukuoka is Kyushu’s grootste en een van de tien meest bevolkte steden van Japan. Fukuoka is eeuwenlang een belangrijke havenstad geweest en werd het door de Mongoolse invasietroepen gekozen als hun landingsplaats in de 13e eeuw.

Het huidige Fukuoka is het product van de fusie van twee steden in het jaar 1889, toen de havenstad Hakata en de voormalige kasteelstad Fukuoka werden samengevoegd tot één stad genaamd Fukuoka. Hakata blijft de naam van een van de centrale districten van Fukuoka en van het centraal station.

Fukuoka beschikt over een internationale luchthaven, gelegen op het eiland Kyushu. Enkele bezienswaardigheden zijn Uminonakamichi Park, Yatai, Shofukuji Tempel, Canal City en de Fukuoka Kasteel Ruïnes