Hotels - Hakodate Japan

Hotels Hakodate – Japan

Zoekt u een hotel in Hakodate? U kunt kiezen uit meer dan 85 verschillende hotels in Hakodate. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Hakodate persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Hakodate


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Hakodate, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Hakodate Kokusai Hotel

Hakodate Kokusai HotelLAAGSTE PRIJS!va € 88 per kamer Hakodate Kokusai …


Informatie Hakodate


Hakodate, gelegen aan de zuidpunt van Hokkaido, is de derde grootste stad van het eiland na Sapporo en Asahikawa. Deze havenstad is rijk aan geschiedenis en cultuur. Toeristen worden aangetrokken door de vele bezienswaardigheden, waaronder de beroemde nachtelijke uitzichten vanaf de berg Hakodate, het historische fort Goryokaku en de levendige ochtendmarkt. De stad heeft een unieke mix van Japanse en westerse invloeden. Hakodate is ook bekend om zijn heerlijke verse zeevruchten, die te vinden zijn op de lokale markten en in restaurants. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de natuurlijke schoonheid, biedt de omgeving van Hakodate prachtige onsen (warmwaterbronnen) en botanische tuinen, wat bijdraagt aan de charme van deze fascinerende stad.