Hotels Hakone - Japan

Hotels Hakone – Japan

Zoekt u een hotel in Hakone? U kunt kiezen uit meer dan 180 verschillende hotels in Hakone. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Hakone persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Hakone


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Hakone, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Hakone Sengokuhara Prince Hotel

Hakone Sengokuhara Prince HotelLAAGSTE PRIJS!va € 125 per kamer Hakone …


Informatie Hakone


Hakone, gelegen in het Fuji-Hakone-Izu Nationaal Park, is een betoverende bestemming in Japan waar prachtige natuurlijke landschappen, rijke geschiedenis en moderne technologie samenkomen. Dit gebied, bekend om zijn warmwaterbronnen en adembenemende uitzichten op Mount Fuji, biedt een unieke combinatie van traditionele Japanse cultuur en hedendaags comfort. Bezoekers kunnen de beroemde onsen verkennen, genieten van de natuurlijke schoonheid tijdens een wandeling op de vele paden, of een cruise maken op het meer Ashinoko met een ‘piratenschip’. Voor cultuurliefhebbers is er het Hakone Open-Air Museum en het historische Hakone Checkpoint uit de Edo-periode. De regio is ook toegankelijk voor moderne technologie, zoals de kabelbaan die een futuristisch uitzicht over de bergen biedt.