Hotels Hiroshima

Hotels Hiroshima – Japan

Zoekt u een hotel in Hiroshima? U kunt kiezen uit meer dan 330 verschillende hotels in Hiroshima. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Hiroshima persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Hiroshima


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Hiroshima, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Sheraton Grand Hiroshima Hotel

Sheraton Grand Hiroshima Hotel Sheraton Grand Hiroshima HotelLAAGSTE PRIJS!va € …

Mitsui Garden Hotel Hiroshima

Mitsui Garden Hotel Hiroshima LAAGSTE PRIJS! va € 84 per …

Ana Crowne Plaza Hiroshima

Ana Crowne Plaza Hiroshima LAAGSTE PRIJS! va € 94 per …


Informatie Hiroshima


De prefectuur Hiroshima ligt in het zuidwestelijke deel van het hoofdeiland Honshu van Japan en in het centrum van de regio Chugoku. Deze belangrijke havenstad heeft een bevolking van ongeveer 2,8 miljoen mensen. 

De geografie van de prefectuur is over het algemeen bergachtig. Het Chugoku-gebergte bestaat uit een reeks bergen van minstens 1000 meter hoog in het noordelijke deel van de prefectuur. Naast de zacht glooiende bergen en heldere rivierkloven, mooie nieuwe groene bladeren in de lente en de prachtige kleuren van de herfst verspreid over een uitgestrekt gebied.

In het zuiden grenst de prefectuur aan de Seto Inland Sea, een gebied dat bezaaid is met talloze eilanden, zowel grote als kleine, die een panorama van eilandschoonheid creëren.

Toen op 6 augustus 1945 de eerste atoombom boven Hiroshima viel, werd de stad wereldwijd bekend om deze weinig benijdenswaardige onderscheiding. De vernietigende kracht van de bom was enorm en vernietigde bijna alles binnen een straal van twee kilometer.

Na de oorlog werden grote inspanningen geleverd om de stad weer op te bouwen. Voorspellingen dat de stad onbewoonbaar zou zijn bleken onjuist. Verwoeste monumenten van het historische erfgoed van Hiroshima, zoals het kasteel van Hiroshima en de Shukkeien-tuin, werden gereconstrueerd. In het centrum van de stad werd een groot park aangelegd en kreeg een naam die de aspiraties van de herboren stad zou weerspiegelen: Peace Memorial Park.