Hotels Kagoshima - Japan

Hotels Kagoshima – Japan

Zoekt u een hotel in Kagoshima? U kunt kiezen uit meer dan 110 verschillende hotels in Kagoshima. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Kagoshima persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kagoshima


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kagoshima, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Kagoshima


Kagoshima, gelegen in het zuiden van Japan op het eiland Kyushu, is een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid. De stad wordt vaak het ‘Napels van het Oosten’ genoemd vanwege de prachtige baai en de actieve vulkaan Sakurajima, die een indrukwekkend decor vormt. Bezoekers kunnen genieten van de traditionele Japanse tuin Senganen, die een spectaculair uitzicht biedt op de vulkaan en meer dan 350 jaar oud is. De regio staat ook bekend om zijn unieke keuken, met specialiteiten zoals Kurobuta varkensvlees en Satsuma-imo zoete aardappelen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur, biedt het Satsuma-schiereiland een mix van warmwaterbronnen, culturele sites en uitgestrekte natuur, waaronder de Samurai-stad Chiran en de zandbaden van Ibusuki. Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is Kagoshima een uitnodigende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke Japanse ervaring.