Hotels Kamakura - Japan

Hotels Kamakura – Japan

Zoekt u een hotel in Kamakura? U kunt kiezen uit meer dan 80 verschillende hotels in Kamakura. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Kamakura persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kamakura


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kamakura, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Kamakura


Kamakura, gelegen in de prefectuur Kanagawa, is een kuststad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed. In de 12e eeuw was Kamakura de hoofdstad van Japan en het centrum van het Kamakura-shogunaat, wat de stad een belangrijke plaats in de Japanse geschiedenis geeft. Tegenwoordig is Kamakura een populaire toeristische bestemming, vooral vanwege de vele tempels, heiligdommen en historische monumenten die getuigen van zijn verleden als politiek en religieus centrum. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is de Grote Boeddha van Kamakura, een bronzen standbeeld dat dateert uit 1252. De stad biedt ook prachtige natuurlijke landschappen, waaronder stranden en wandelpaden, die bezoekers de kans geven om te ontspannen en de historische sfeer in zich op te nemen.