Hotels Kawasaki

Hotels Kawasaki – Japan

Zoekt u een hotel in Kawasaki? U kunt kiezen uit meer dan 70 verschillende hotels in Kawasaki. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Keuze uit meer dan 70 verschillende hotels in Kawasaki

Kawasaki is een stad gelegen in de prefectuur Kanagawa in Japan en staat bekend om zijn industriële en commerciële centrum. De stad heeft veel hotels die voldoen aan de behoeften van zowel zakenreizigers als toeristen. De hotels in Kawasaki variëren van budget opties tot luxe accommodaties, die een verscheidenheid aan voorzieningen en services bieden om te voldoen aan de behoeften van alle soorten reizigers en hun budget.

Van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties

Populaire hotels in de stad zijn onder andere het Hotel Metropolitan Kawasaki, de Pearl Kawasaki en de Sunroute Plaza Kawasaki. Deze hotels liggen allemaal gunstig nabij transportverbindingen, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de rest van de stad en daarbuiten. De accommodatie in Kawasaki varieert van traditionele Japanse kamers tot moderne westerse kamers, die allemaal geschikt zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een perfect verblijf in deze bloeiende stad. Over het algemeen bieden de hotels in Kawasaki comfortabele, handige en betaalbare opties voor reizigers die op zoek zijn naar een geweldige verblijfservaring.

De hotels in Kawasaki zijn per nacht te boeken

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Japan te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Japan persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kawasaki


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kawasaki, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Kawasaki


De stad Kawasaki ligt in het noordoosten van de prefectuur Kanagawa en telt circa 1 miljoen inwoners. Het grenst aan Tokio aan de overkant van de Tamagawa-rivier in het noorden en Yokohama City in het zuiden. Het industriegebied van Kawasaki licht ’s nachts op en trekt fotografen en toeristen aan voor bus- en woonboottochten. Als je de toeristische trekpleisters van Tokio wilt ontvluchten, kom dan naar de unieke festivals, locaties, musea en aangename winkelstraten van Kawasaki.

Bezienswaardigheden zijn de Kawasaki Daishi Heikenji Temple, Kawasaki City Museum, Toshiba Science Museam, Nihon Minkaen, Cittadella Mall, Ikuta Ryokuchi Park.