Hotels Koyasan - Japan

Hotels Koyasan – Japan

Zoekt u een hotel in Koyasan? U kunt kiezen uit meer dan 12 verschillende hotels in Koyasan. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Koyasan persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Koyasan


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Koyasan, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Koyasan


Koyasan, gelegen in de bergachtige regio van Wakayama, is een van de meest heilige en inspirerende plaatsen in Japan. Koyasan, of Mount Koya staat bekend om zijn prachtige tempels en rijke geschiedenis. Het is de geboorteplaats van de Shingon-stroming binnen het boeddhisme, opgericht door de monnik Kobo Daishi in 805. Het tempelcomplex Garan, met meer dan 100 tempels, en het mausoleum van Kobo Daishi zijn hoogtepunten die bezoekers niet mogen missen. Bovendien biedt Koyasan een unieke ervaring door overnachtingen in tempelaccommodaties aan te bieden, waar bezoekers de levensstijl van monniken kunnen ervaren en deelnemen aan ochtendrituelen.