Hotels Kumamoto - Japan

Hotels Kumamoto – Japan

Zoekt u een hotel in Kumamoto? U kunt kiezen uit meer dan 120 verschillende hotels in Kagoshima. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Kagoshima persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kumamoto


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kumamoto, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Kumamoto


Kumamoto, een stad in het hart van Kyushu, Japan, is een plaats van historische betekenis en natuurlijke schoonheid. Het is vooral bekend om het indrukwekkende Kumamoto Kasteel, dat beschouwd wordt als een van de drie belangrijkste kastelen van Japan. Dit zwarte kasteel, dat dateert uit de 15e eeuw, heeft door de eeuwen heen verschillende clans gehuisvest en is een symbool van de rijke geschiedenis van de regio. Naast het kasteel is het Suizenji Jojuen-park een must-see, met zijn prachtige tuinarchitectuur die de 53 stations van de historische Tokaido-weg nabootst. Bezoekers kunnen ook genieten van de serene sfeer en de harmonieuze combinatie van tuinarchitectuur en natuurlijke elementen.