Hotels Matsumoto - Japan

Hotels Matsumoto – Japan

Zoekt u een hotel in Matsumoto? U kunt kiezen uit meer dan 115 verschillende hotels in Matsumoto. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Matsumoto persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Matsumoto


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Matsumoto, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Hotel Buena Vista

Hotel Buena VistaLAAGSTE PRIJS!va € 69 per kamer Hotel Buena …


Informatie Matsumoto


Matsumoto is een stad in de prefectuur Nagano op het Japanse eiland Honshu, bekend om zijn prachtige kasteel, een van de 12 originele kastelen van Japan. De stad ligt vrij hoog en heeft daardoor een minder vochtig-warm klimaat dan omliggende steden, wat het een aangename bestemming maakt, vooral in de zomer. De geschiedenis van de stad is rijk, met groei door het absorberen van omliggende gebieden en dorpen. Opvallend is ook de aanwezigheid van FujiGen, de grootste producent van gitaren in Japan, en de werelds grootste wasabikwekerij, die profiteert van het extreem schone water in de regio.