Hotels Matsuyama - Japan

Hotels Matsuyama – Japan

Zoekt u een hotel in Matsuyama? U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende hotels in Matsuyama. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Matsuyama persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Matsuyama


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Matsuyama, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Matsuyama


Matsuyama, de hoofdstad van de Japanse prefectuur Ehime, is een stad die bekend staat om zijn historische charme en culturele rijkdom. Gelegen op het eiland Shikoku, biedt Matsuyama bezoekers een unieke mix van traditionele Japanse cultuur en moderne gemakken. Een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden is de Dogo Onsen, een van de oudste warmwaterbronnen van Japan, die al in de 11e-eeuwse roman ‘Genji Monogatari’ wordt genoemd. Het kasteel van Matsuyama, daterend uit 1603, is een ander historisch monument dat een bezoek waard is. Met een efficiënt openbaar vervoersysteem, waaronder een uitgebreid tramnetwerk, is Matsuyama goed toegankelijk voor zowel inwoners als toeristen. De stad heeft ook internationale verbindingen via haar luchthaven, met vluchten naar bestemmingen zoals Shanghai en Seoel.