Hotels Naha - Japan

Hotels Nara – Japan

Zoekt u een hotel in Naha? U kunt kiezen uit meer dan 400 verschillende hotels in Naha. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Naha persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Naha


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Naha, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Naha


Naha, de hoofdstad van de Japanse prefectuur Okinawa, is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Gelegen op het zuidelijkste puntje van Japan, biedt Naha een unieke mix van traditionele Ryukyu koninkrijk erfgoed en moderne invloeden. De stad staat bekend om zijn historische locaties, zoals het Kasteel Shuri, dat ooit het centrum was van het Ryukyu koninkrijk. Hoewel het kasteel in 2019 grotendeels afbrandde, blijft het een belangrijke toeristische attractie. Naha is ook het economische hart van de prefectuur en staat bekend om zijn tropische klimaat, vergelijkbaar met dat van Hawaii. De stad is goed verbonden met de rest van Japan en de wereld via Naha Airport en een efficiënt openbaar vervoersnetwerk, waaronder een monorail die de luchthaven met het stadscentrum verbindt. Voor bezoekers biedt Naha een boeiende ervaring met zijn prachtige stranden, traditionele pottenbakkerijen in de wijk Tsuboya en een bruisend winkel- en entertainmentgebied rond Kokusai-dori.