Hotels Nikko - Japan

Hotels Nikko – Japan

Zoekt u een hotel in Nikko? U kunt kiezen uit meer dan 125 verschillende hotels in Nikko. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Nikko persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Nikko


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Nikko, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Nikko


Nikko, gelegen aan de toegang van het beroemde Nikko National Park in Japan, is een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en adembenemende natuurlijke schoonheid. Het is vooral beroemd om het Toshogu-heiligdom, een mausoleum dat rijkelijk is versierd en op de bucketlist van vele toeristen staat. Dit heiligdom is opgedragen aan Tokugawa Ieyasu, de stichter van het machtige Tokugawa-shogunaat. De architectuur van het Toshogu-heiligdom is opmerkelijk omdat het zowel shinto- als boeddhistische elementen bevat, wat een weerspiegeling is van de syncretische religieuze praktijken van Japan. Naast het Toshogu-heiligdom zijn er nog vele andere tempels en schrijnen, verscholen in de bossen, die de rijkdom en macht van de Edo-periode weerspiegelen. Nikko biedt ook een scala aan natuurlijke bezienswaardigheden, zoals bergachtige landschappen, meren, watervallen en warmwaterbronnen, waardoor het een perfecte bestemming is voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers.