Hotels Sendai - Japan

Hotels Sendai – Japan

Zoekt u een hotel in Sendai? U kunt kiezen uit meer dan 115 verschillende hotels in Sendai. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers, treintickets en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Sendai persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Sendai


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Sendai, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Sendai


Sendai, de hoofdstad van de prefectuur Miyagi in Japan, is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Gelegen in de regio Tohoku, telt deze havenstad ruim een miljoen inwoners. De stad is bekend om zijn prachtige natuur, historische locaties en de vele festivals die er jaarlijks worden gehouden, zoals het beroemde Tanabata Festival.