Hotels Shirakawa-go

Hotels Shirakawa-go – Japan

Zoekt u een hotel in Shirakawa-go? U kunt kiezen uit meer dan 6 verschillende accommodaties in Shirakawa-go. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Shirakawa-go persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Shirakawa-go


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Shirakawa-go, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Shirakawa-go


Shirakawa-go, gelegen in de Japanse Alpen, is een idyllische locatie die bekend staat om zijn traditionele gassho-zukuri boerderijen. Deze historische dorpjes zijn erkend als UNESCO Werelderfgoed en trekken bezoekers van over de hele wereld. De architectuur van de huizen, met hun kenmerkende steile rieten daken, is ontworpen om de zware sneeuwval te weerstaan die de regio kenmerkt.

Bezoekers kunnen genieten van de schilderachtige uitzichten, de authentieke Japanse plattelandscultuur ervaren en zelfs overnachten in een van deze traditionele huizen. De regio bestaat uit drie dorpen, waarvan Ogimachi het grootste en meest toegankelijke is. De andere twee, Suganuma en Ainokura, bieden een meer afgelegen en rustige ervaring. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de Japanse cultuur en geschiedenis, biedt Shirakawa-go een unieke kans om terug te stappen in de tijd en de charme van het oude Japan te ontdekken.