Hotels Wakkanai

Hotels Wakkanai – Japan

Zoekt u een hotel in Wakkanai? U kunt kiezen uit meer dan 12 verschillende hotels in Wakkanai. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe hotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Wakkanai persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Wakkanai


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Wakkanai, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Wakkanai


Wakkanai is de noordelijkste stad van Japan, gelegen in de prefectuur Hokkaido. Deze stad, met een bevolking van ongeveer 36.945 inwoners, is de hoofdstad van de subprefectuur Soya. Wakkanai heeft een rijke geschiedenis en is op 1 april 1949 officieel een stad geworden. Voor reizigers biedt Wakkanai toegang tot het prachtige Rishiri-Rebun-Sarobetsu Nationaal Park en staat bekend om zijn interessante mix van culturen door de ligging tussen Japan en Rusland.