Hotels Yamagata - Japan

Hotels Yamagata – Japan

Zoekt u een hotel in Yamagata? U kunt kiezen uit meer dan 128 verschillende hotels in Yamagata. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Yamagata persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Yamagata


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Yamagata, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Yamagata


Yamagata, gelegen in de regio Tohoku op het eiland Honshu, is de hoofdstad van de gelijknamige prefectuur en staat bekend om zijn pittoreske landschappen en culturele erfgoed. De stad biedt een mix van gemoedelijkheid en rust, met een centrum dat zich concentreert rond het treinstation. Buiten het centrum vindt men Yamadera, een belangrijke Boeddhistische tempel, gelegen in de bergen. Voor reizigers die Japan al vaker hebben bezocht, biedt Yamagata een aantrekkelijke alternatieve bestemming. De regio is ook bekend om Ginzan Onsen, een van de mooiste onsen dorpen, en de Yamagata Shinkansen maakt de stad goed bereikbaar vanuit Tokyo.