Kuala Lumpur City Tour

1 Days

Kuala Lumpur City Tour

De Kuala Lumpur City Tour is een dagtrip in Kuala Lumpur.

  • Hotel Kuala Lumpur (Bukit Bintang & Golden Triangle)
  • 1
  • T-KUL-02
  • Keuze gedeelde tour of privé auto + chauffeur/gids
  • Halve dag excursie - 3,5 uur

Dagelijks vertrek vanuit Kuala Lumpur

Ontdek de bloeiende en bruisende hoofdstad van Maleisië op deze uitgebreide rondleiding door de stad. Ervaar de combinatie van de rijke geschiedenis en snelle groei van Kuala Lumpur, wat heeft geresulteerd in een verbluffende skyline die zowel het oude als het nieuwe combineert. Geniet van de belangrijkste bezienswaardigheden van de ultramoderne Petronas Twin Towers tot de weelderige Jamek-moskee en de majestueuze Lake Gardens. Geleid door uw chauffeur en lokale expert, zult u zeker de ware schoonheid van de stad ontdekken.

Hoogtepunten

  • Laat de enorme afmetingen van de Petronas Towers je de adem benemen
  • Dwaal door het Merdeka plein met zijn rijke geschiedenis
  • Neem een kijkje in één van de oudste moskeeën van het land

Programma

Kuala Lumpur City Tour - T-KUL-02

Bewonder de immense schaal van de Petronas Twin Towers. Zes jaar na de bouw hield deze megastructuur het record voor ’s werelds hoogste gebouw en is een must voor elke bezoeker van Kuala Lumpur. Het domineert de skyline van het zakelijke district en staat symbool voor de economische groei van Maleisië en biedt bezoekers een perfect fotomoment.

 

Kuala Lumpur City Tour - T-KUL-02

Vervolgens bezoeken we één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Maleisië, het Merdeka-plein (letterlijk het Onafhankelijkheidsplein). Het plein is nog steeds het toneel van grote nationale trots en de plek waar de Maleisische vlag voor het eerst werd opgericht na de scheiding van het Britse rijk. Geniet van de geschiedenis en het rijke erfgoed van dit land in het nationale museum en wees getuige van de extravagantie van het Koninklijk Paleis.

 

Kuala Lumpur City Tour - T-KUL-02

Hierna maken we een stop bij de ingewikkelde Jamek moskee, die zowel Moorse als Mughal-architectuur combineert met een opvallend effect. Maak een stop bij een gerenommeerde juwelierontwerper om de bekwaamheid en het vakmanschap van deze traditionele industrie te bewonderen en ontspan in de idyllische Lake Gardens terwijl je nadenkt over alles wat Kuala Lumpur te bieden heeft.

3,5 hours

Download PDF (Engels)

💾 > Kuala Lumpur City Tour (pdf)

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Kuala Lumpur City Tour