Hotels Gaya Eiland - Maleisië

Bent u op zoek naar een hotel op Gaya Eiland? Gaya Eiland, gelegen voor de kust van Kota Kinabalu in Maleisië, is een ware tropische oase en wordt vaak genoemd als een van de mooiste eilanden van het land. Het maakt deel uit van het Tunku Abdul Rahman Marine Park. Het park bestaat uit vijf eilanden, waarvan Gaya het grootste is. Met een oppervlakte van 15 km² biedt het eiland een verscheidenheid aan activiteiten, van snorkelen en duiken in de helderblauwe wateren tot het verkennen van de weelderige jungle. De rijke biodiversiteit en de serene resorts maken Gaya Island een perfecte bestemming voor zowel avonturiers als rustzoekers. De eilanden zijn gemakkelijk bereikbaar per boot vanuit Kota Kinabalu.

Combineer uw hotel op Gaya Eiland

Combineer uw hotel met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Maleisië samenstellen.

Kom langs op ons kantoor

Wilt u uw vakantiereis naar Redang Eiland persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.