Hotels Genting Highlands - Maleisië

Bent u op zoek naar een hotel in Genting Highlands? Genting Highlands, bekend als het ‘Las Vegas van Maleisië’, is een bruisende resortstad gelegen op een bergtop ten noorden van Kuala Lumpur. Dit unieke toevluchtsoord biedt een scala aan vermaak, van casino’s en pretparken tot luxe hotels en een veelheid aan eetgelegenheden. Voor gezinnen zijn er diverse attracties, zoals een waterpark, indoor en outdoor pretparken met attracties voor alle leeftijden. Het First World Plaza, een gigantisch winkelcentrum, biedt naast winkels ook een indoor pretpark, een arcadehal, een bowlingbaan en meer. Genting Highlands is ook een toevluchtsoord van de hitte van Kuala Lumpur, dankzij de hoge ligging die een koeler klimaat biedt. Met de recente ontwikkelingen is het een populaire bestemming geworden voor zowel lokale als internationale bezoekers die op zoek zijn naar entertainment en verkoeling.

Combineer uw hotel in Genting Highlands

Combineer uw hotel met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Maleisië samenstellen.

Kom langs op ons kantoor

Wilt u uw vakantiereis naar Genting Highlands persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Swiss-Garden Hotel Genting Highlands

Swiss-Garden Hotel Genting HighlandsLAAGSTE PRIJS!va € 61 per kamer Swiss-Garden …