Logo Oman Air
Oman Air
Oman Air
Oman Air
Oman Air
Oman Air
Oman Air
Oman Air
slider_oman_air_01

Vlieg voordelig met Oman Air via Muscat naar Azië

slider_oman_air_02

De Economy Klasse van Oman Air met eigen entertainment scherm

slider_oman_air_03

Onderweg kunt u genieten van films en maaltijden

slider_oman_air_04

Ontdek de luxe Business Klasse van Oman Air

slider_oman_air_05

De ruime stoelen in de Business Klasse als slaapplaats

slider_oman_air_06

De Business Klasse biedt veel privacy en ruimte

slider_oman_air_07
previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_oman_air_01
slider_oman_air_02
slider_oman_air_03
slider_oman_air_04
slider_oman_air_05
slider_oman_air_06
slider_oman_air_07
previous arrow
next arrow
Shadow

Oman Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oman met als thuishaven Muscat. Oman Air is opgericht in 1970 en vliegt naar meer dan 35 bestemmingen. De moderne vloot van Oman Air bestaat uit 48 vliegtuigen.

U vliegt eerst met Lufthansa vanaf Amsterdam naar München. Vanaf München vliegt Oman Air 3 keer per week (ma/wo/vr) met een moderne Boeing 787 in 6 uur en 25 min. naar Muscat. Op deze vlucht zijn er 2 verschillende klassen aan boord: de Economy Klasse en de Business Klasse. Vanuit Muscat vliegt u in circa 4 uur en 20 min. verder naar Colombo. Vanuit Muscat zijn er ook doorverbindingen naar andere bestemmingen in Azië, zoals Bangkok, Jakarta, Kuala Lumpur en Manila.


Vliegtickets Oman Air

Bestemming
Economy
Business
Colombo
va €
va €

Reisklasse aan boord

Indien u naar Azië vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig naar Azië!

Ontdek de innovatieve Economy Klasse van Oman Air met meer comfort en ruimte. U kunt tijdens de vlucht naar Colombo genieten van heerlijke maaltijden, drankjes en uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem met de nieuwste films, games, muziek en interactieve vluchtinformatie. De vriendelijke stewards en stewardessen van Oman Air zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming. 

Oman Air - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de luxe Business Klasse!

Ontdek de luxueuze en comfortabele Business Class in de Boeing 787 van Oman Air, met een stoellengte van 203 cm. Tijdens de vlucht kunt u heerlijk slapen, want met één druk op de knop veranderd u uw comfortabele zetel in een perfect vlak bed. Veel ruimte, handige opbergvakjes, stopcontact en een inflight entertainment systeem met 17-inch scherm. Andere voordelen zijn: 50 kg bagage, aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Oman Air Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Oman Air - Business Klasse

Vertrek Schiphol 

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Lufthansa in vertrekhal 1. Online inchecken is mogelijk vanaf 23 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen uw stoel reserveren, zodat uw vlucht naar Azië nog aangenamer wordt. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig en wij regelen het voor u.

Stoelindeling

Stoelindeling Boeing 789

Oman Air - Seatmap B788

Stoelindeling Boeing 737

Oman Air - Seatmap B739