Fietstocht Hua Hin

1 Days
2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagexcursie: Fietstocht Hua Hin

  • Hua Hin
  • 2
  • E-HHQ-01
  • ongeveer: 09.00 - 14.00 uur

Dagelijks in Hua Hin

Tijdens deze interessante fietstocht ontmoeten we vriendelijke Thai, bezoeken een lokale markt, tempels, de apenheuvel, genieten van prachtige vergezichten en een breed zandstrand.

De hoogtepunten van deze reis:

  • Fietstocht Hua Hin
  • Chat Chai market
  • Khao Takiab tempel
  • Chopstick Hill
  • Het spoorwegstation

Programma

Dag 01 :
Hua Hin

Deze fietsexcursie is een 5 uur durende tour door voornamelijk het zuidelijke deel van Hua Hin. Voor diegenen die houden van de prachtige zonnige stranden van Hua Hin, de stad en haar geschiedenis beter willen leren kennen, van fietsen houden en het buitenleven op prijs stellen!

Voor alle fietstochten geldt dat het recreatieve aspect en uw veiligheid voor ons hoofdzaak is: een ontspannen fietstocht waar u ruimschoots kunt genieten van Hua Hin en het dagelijks leven van de Thai zoals u dat nog niet eerder had gezien. U hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen aan onze fietstochten. Tijdens onze tochten worden regelmatig pauzes ingelast. Niet alleen om een toelichting te geven op wat u zoal ziet maar ook om u van water of frisdrank te voorzien. Onze ervaren gidsen zullen u van dienst zijn en zullen uw Hua Hin fietsexcursie tot een onvergetelijke tour maken. Bent u gezond en fietst u wel vaker: twijfel niet, doe mee met onze tour!

Tijdens onze Hua Hin fietsexcursie maakt u kennis met de culturele achtergronden van Hua Hin en krijgt u inzicht in het leven in de stad.

Gestart wordt in het centrum van Hua Hin. We fietsen door het oude Hua Hin naar de lokale Chat Chai market. Vervolgens fietsen we verder naar Khao Takiab. Onderweg zullen we begroet worden door de vriendelijke inwoners van Hua Hin. We zien hier de vele vissersboten liggen. Aan de voet van de berg houden we onze eerste pauze.

Na een korte pauze en verkoelend drankje is Chopstick Hill ons volgende doel. U wordt verwelkomd door honderden aapjes, de tempel is zeker een bezoek waard en het uitzicht is adembenemend.

Hierna fietsen we verder naar het karakteristieke Spoorwegstation. Het Hua Hin Railway Station is een van de oudste treinstations in Thailand.  Het meest opvallende kenmerk van het station is de Royal Waiting Room.

Vervolgens fietsen we weer terug naar het startpunt. Hierna eindigt deze fietstour.

Inclusief transfer van- en naar uw hotel in Hua Hin.

Fietstocht Hua Hin

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Fietstocht Hua Hin