Koh Kood & Koh Mak

5 Days

Overzicht

Tijdens deze reis bezoeken we de twee bounty eilanden Koh Kood en Koh Mak. Deze eilanden zijn gezegend met witte zandstranden, helder zeewater en idyllische baaien. Op beide eilanden is geen uitgebreid nachtleven. U bezoekt deze eilanden voor de rust en de prachtige natuur. Op beide eilanden kunt u perfect snorkelen, duiken, zonnen en relaxen.

Programma

Transfer vanuit één van onze Koh Chang hotels naar de pier. Per Boot vertrekken we vanuit Koh Chang naar Koh Kood. De vaartijd is ongeveer 1 uur en 45 minuten. Na aankomst op Koh Kood volgt de transfer naar het Koh Kood Resort.

Vervolgens inchecken in een airconditioned Garden View Bungalow van het Koh Kood Resort. Dit resort ligt direct aan een privé-strand (Bang Bao Bay) en beschikt over 39 bungalows. Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het resort. In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden en bij de bar kunt u uw favoriete drankjes bestellen.

Overnachting in het Koh Kood Resort.

Hotel
Dag 02 :
Koh Kood

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt op eigen gelegenheid het eiland gaan verkennen. Het binnenland is bedekt vol heuvels met maagdelijk tropisch regenwoud. Op het eiland bevinden zich diverse watervallen. Bij de Khlong Chao waterval en de Khlong Yai Kee waterval is het mogelijk om te zwemmen.

Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen of relaxen op het strand.

Overnachting in het Koh Kood Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt vertrekken we naar Koh Mak. Na aankomst op Koh Mak volgt de transfer naar het Koh Mak Resort.

Vervolgens inchecken in een Comfort Beachfront Bungalow van het Koh Mak Resort. Alle 50 bungalows van het Koh Mak Resort zijn uitgerust met airconditioning, een tv, een koelkast, een kluisje en een badkamer met douche en toilet. Het I-Talay Beachbar en Restaurant is gelegen op het strand. U kunt hier genieten van heerlijke maaltijden en koele drankjes. Het Koh Mak Resort is direct aan het prachtige zandstrand van Ao Suan Yai gelegen. Alle bungalows zijn gelegen aan het 1500 meter lange privé zandstrand.

Overnachting in het Koh Mak Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Koh Mak

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt op eigen gelegenheid het eiland gaan verkennen. Er zijn mountainbikes te huur. De beste manier om de ongerepte stranden te ontdekken is per kano. Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen en relaxen op het strand bij het resort.

Bij het resort kunt een dagexcursie boeken (niet inclusief) naar Koh Kham. Dit eiland is gezegend met kristalhelder water en prachtige stranden, ideaal om te snorkelen of zwemmen.

Overnachting in het Koh Mak Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar de pier. Per boot varen we weer terug naar Koh Chang. Na aankomst op de pier van Koh Chang volgt de transfer naar een hotel in Koh Chang. Hier eindigt deze tour.

Wilt u langer op Koh Kood of Koh Mak verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Kood, Koh Mak of te combineren met een andere bouwsteen.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Koh Kood & Koh Mak