Krabi City Tour - 1 Dag

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
nvt
 
va € 30
 
va € 30

Dagexcursie Krabi: Krabi City Tour

Dagelijks vertrek vanuit al onze Ao Nang Krabi hotels

We beginnen met een bezoek aan de Tiger Cave Tempel. We verkennen hier deze Thaise boeddhistische tempel, gelegen tussen kalksteengrotten en klimmen omhoog voor een geweldig uitzicht over Krabi. Vervolgens maken we een fotostop bij Khao Khanap Nam en de zwarte krab. Tot slot bezoeken we de lokale markt in Krabi stad.

Dag 01 :
Krabi

U heeft de keuze uit een ochtend- of een middagprogramma (opgeven bij het boeken). U wordt opgehaald bij uw hotel in Krabi.

Tijdens deze Krabi stadstour gaat u interessante bezienswaardigheden in de stad verkennen, te beginnen met de Tiger Cave Tempel. Legenden zeggen dat tweelingtijgers in de grotten zijn grootgebracht. De tijgerpootafdrukken zijn een must-see in deze tempelgrot. Wandel meer dan 1.200 treden de tempeltrap op en ontdek de grote gouden Boeddha, met een fantastisch uitzicht op de stad Krabi.

Vervolgens maken we een fotostop bij het gigantische standbeeld van de Black Crab & Eagle. Tevens kunt u hier genieten van het zicht op de Krabi-rivier.

Tot slot bezoeken we de lokale markt, waar smakelijke lokale gerechten geserveerd worden en unieke lokale producten te vinden zijn.

Hierna volgt de transfer terug naar uw hotel.

Krabi City Tour - E-KBV-17

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Krabi City Tour

Reis details:

  • Ao Nang - Krabi
  • 4
  • E-KBV-17
  • ongeveer: 10.00 - 15.00 uur