Pattaya – Koh Chang Tour - 4 Dagen

Dagelijks vertrek vanuit al onze Pattaya & Jomtien Hotels

Het bergachtige Koh Chang wordt ook wel het olifanteneiland genoemd. Dit tropische paradijs biedt alles wat de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen bedekt met tropisch regenwoud. Verder landinwaarts is er, in dit Nationale Park, een tropische jungle te verkennen. Er zijn enkele sprookjesachtige mooie panorama’s en watervallen te bezichtigen op Thailand’s twee na grootste eiland. In het kristalheldere water kan eindeloos gesnorkeld en gedoken worden, te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. Ook kunt u een PADI duikcursus volgen en zijn er diverse superieure duiktrips te reserveren.

U wordt opgehaald vanuit uw hotel in Pattaya en vervolgens reizen we naar de pier van Laem Ngop.

Hier vandaan reizen we per boot verder naar het tropische eiland Koh Chang. Het bergachtige Koh Chang wordt ook wel het olifanteneiland genoemd. Dit tropische paradijs biedt alles wat de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen bedekt met tropisch regenwoud. Koh Chang is een prachtig, groen en bergachtig eiland dat gelegen is in de provincie Trat, in het oosten van Thailand aan de grens met Cambodja. Het is het op twee na grootste eiland van Thailand en maakt deel uit van een groep van 47 eilandjes. Deze eilandengroep behoort tot een Nationaal Marine Park.

Na aankomst op Koh Chang volgt de transfer naar het Klong Prao Resort.

Het Klong Prao Resort heeft 126 kamers en is direct aan het strand van Klong Prao Beach gelegen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, radio, telefoon, televisie met satelliet aansluiting en minibar met ijskast. De badkamer is voorzien van een ligbad en of douche en toilet. Verder heeft het hotel een zwembad, massage, boot en fietsverhuur. Het Klong Prao Resort is aan het beste strand van Koh Chang gelegen. De achterzijde van het resort is aan een binnenmeer gelegen. Dit resort is zowel geschikt voor strandliefhebbers als natuurliefhebbers.

Overnachting in het Klong Prao Resort – standard C kamer.

Hotel
Dag 02 :
Koh Chang

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt zelf het eiland gaan verkennen. Er is hier veel te ontdekken. Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen of relaxen bij het strand.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de excursie Diner met Vuurvliegjes (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Klong Prao Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Koh Chang

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie.

Overnachting in het Klong Prao Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Koh Chang

Na het ontbijt eindigt deze tour.

U kunt eventueel andere bouwsteenmodules koppelen aan dit programma, zoals bv Koh Mak of Koh Kood. Ook kunt u een transfer terug naar Bangkok bijboeken. Uiteraard kunt u deze reis ook per dag verlengen op Koh Chang.

U bent NIET gebonden aan het Koh Chang Resort in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar een ander hotel op Koh Chang. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels. 

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 92

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 01 november 2022 t/m 19 december 2022: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 20 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 22 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Klong Prao Resort – Koh Chang van 11 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 11 per persoon / per nacht

Verplicht diner in het Klong Prao Resort – Koh Chang op 24 december 2022: € 35 volwassenen

Verplicht diner in het Klong Prao Resort – Koh Chang op 31 december 2022: € 90 volwassenen

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Pattaya – Koh Chang Tour

Reis details:

  • Pattaya / Jomtien
  • 2
  • I-PTY-03
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk