Phraya Nakhon Cave - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagexcursie Hua Hin: Phraya Nakhon Cave

Dagelijks vertrek vanuit al onze Hua Hin hotels

Een prachtige dagexcursie naar het Sam Roi Yot National Park. Dit park is opgericht in 1966 en was het eerste nationale kustpark van Thailand. We bezoeken hier de Phraya Nakhon Cave en maken een prachtige boottocht.

U wordt om omstreeks 08.00 opgehaald bij uw hotel in Hua Hin. We gaan vandaag een bezoek brengen aan het Khao Sam Roi Yot National Park (letterlijk vertaald betekent dit 300 bergtoppen).

Na aankomst in het nationaal park maken we vanuit het vissersdorpje Ban Pu een boottocht naar een strand vlak bij de Phraya Nakhon Cave.

Om de grot te bereiken moeten we een berg van ongeveer 400 meter beklimmen. Phraya Nakhon is een grote grot met een gat in het plafond waardoor zonlicht kan doordringen. In de grot bevindt zich het Khuha Kharuehat Pavilion. Deze historische site is gebouwd voor het bezoek van koning Chulalongkorn in 1890. Op bepaalde momenten in bepaalde maanden zal de zon er direct op schijnen. Het paviljoen is sindsdien het symbool geworden van de provincie Prachuap Khiri Khan.

Hierna kunt u gaan relaxen op het prachtige strand. 

Later op de dag transfer terug naar uw hotel.

Lunch

Phraya Nakhon Cave - E-HHQ-06

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Phraya Nakhon Cave

Reis details:

  • Hua Hin
  • 2
  • E-HHQ-06
  • ongeveer: 09.00 - 16.00 uur