Rondreis Discover Java & Bali - 16 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 1220
va € 1080
va € 936

Rondreis: Discover JavaBali

Dagelijks vertrek vanuit Jakarta

Ontdek alle hoogtepunten van Java en Bali tijdens deze 16-daagse rondreis door Indonesië. We starten deze reis in Jakarta waar we een stadstour zullen maken. In Bogor bezoeken we de botanische tuin en vervolgens reizen we over de Puncak Pass naar Bandung. We bezoeken hier de Tangkuban Perahu krater en een voorstelling van het Pak Udjo orkest. We reizen per trein naar Kutoarjo en vervolgens naar Magelang, waar we in het Manohara hotel met uitzicht op de Borobudur tempel verblijven. In Yogyakarta bezoeken we de Kraton, Kota Gede en de Prambanan hindoetempel. Via Solo naar Malang voor een tocht naar de Bromo vulkaan. Via Kalibaru en Ketapang reizen we verder naar Lovina, gelegen op het Godeneiland Bali. We gaan hier dolfijnen spotten. Op Bali bezoeken we de Pura Ulun Danu Bratan tempel en de prachtige groene rijstterrassen van Jatiluwih. In Ubud kunt u heerlijk tot rust komen. Onderweg naar Sanur bezoek aan de Tanah Lot zeetempel. In Sanur gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie.

Let Op: Tot nader order is het vanwege werkzaamheden niet mogelijk om de Borobudur en de Prambanan tempel te beklimmen. Het is dus alleen mogelijk om de tempels te bewonderen vanaf de grond.

Dag 01 :
Jakarta

JakartaAankomst op het internationale vliegveld Soekarno Hatta in Jakarta. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta beschikt over 274 kamers welke standaard zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen TV, WIFI, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt dit hotel over een restaurant en een zwembad.

De rest van dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende wereldstad gaan verkennen.

Overnachting in het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Hotel

Jakarta - Sunda KelapaNa het ontbijt maken we een stadstour door Jakarta. We bezoeken o.a. het Nationaal Museum, Batavia met het oude Nederlandse stadhuis en de Sunda Kelapa haven met kleurrijke traditionele boten.

Het Nationaal Museum spant zich in om het Indonesische erfgoed te bewaren. In de volksmond staat het bekend als Gedang Gajah, het olifant gebouw. In de tuin staat een standbeeld van een bronzen olifant, een geschenk van Koning Chulalongkorn (Siam) in 1871 aan Batavia. In het museum kunt u een grote collectie voorwerpen, beelden en kunst uit het verleden aanschouwen. Let Op: op maandag is dit museum gesloten!

Vervolgens gaan we naar de oude stad Batavia (Fatahillah Plein). Hier brengen we een bezoek aan het oude stadhuis uit de VOC periode, tegenwoordig het Sejarah Museum. We vinden hier een collectie oude kaarten, schilderijen en spulletjes uit de VOC periode. Let Op: op maandag is dit museum gesloten!

Onderweg maken we nog een fotostop bij de Monas.

Tot slot bezoeken we de oude haven “Sunda Kelapa“ uit de 16e eeuw, waar u nog steeds de kleurrijke en traditionele boten ziet die tot op heden nog gebruikt worden. In 1619 veroverde de Nederlander Jan Pieterszoon Coen de stad en werd het door de bestuurders van de VOC Batavia genoemd. Na de onafhankelijkheid van Indonesië kreeg het weer zijn oude naam Sunda Kelapa terug.

Later op de dag rijden we verder naar Bogor, gelegen aan de voet van de Gunung Salak op ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Jakarta.

Overnachting in het Mirah Hotel – Bogor.

Ontbijt
Hotel

Bogor - Kebun Raya BogorNa het ontbijt brengt u een bezoek aan de beroemde botanische tuin van Bogor, gelegen naast het presidentiële paleis. Het Istana Bogor (paleis van Bogor) was de officiële residentie van de Gouverneur Generaal van het voormalig Nederlands Indië van 1870-1942. De Kebun Raya Bogor is de oudste en nog steeds vooraanstaande botanische tuin van Indonesië, met een oppervlakte van 87 hectare. In 1817 werd door dr. Casper Georg Carl Reinwaerdt de opdracht gegeven alle flora en fauna te verzamelen waarna deze tuin ontstond. In vijf jaar tijd waren er al meer dan 900 verschillende soorten planten bijeen gebracht. De botanische tuin is aangesloten bij Botanic Gardens Conversation International, een wereldwijd samenwerkend netwerk om te komen tot het behoud van de biodiversiteit van planten. U kunt heerlijk rondwandelen in deze rustgevende groene omgeving met vijvers en prachtige paden. Geniet van de honderden soorten planten, bomen en bloemen.

Na het bezoek aan de plantentuin vertrekt u naar Bandung. We rijden door een prachtige omgeving, met vele theeplantages, over de Puncak Pass.

Let Op: De weg van Bogor naar Bandung over de Puncak Pass is in het weekend en op publieke feestdagen zeer druk en soms afgesloten! In dit geval zullen we een andere route nemen.

Overnachting in het Savoy Homan Hotel – Bandung.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bandung

Bandung - Saung Angklung UdjoDeze dag bezoeken we, na het ontbijt, de indrukwekkende Tangkuban Perahu vulkaan. Deze actieve vulkaan is prachtig gelegen in een natuurpark, bij de stad Lembang op circa 30km ten noorden van Bandung. Na een wandeltocht kunnen we tot aan de kraterrand komen. Vanaf bepaalde punten heeft u hier een prachtig uitzicht over de vulkaan en de krater.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Angklung muziekschool Pak Udjo. We gaan hier een voorstelling van het Pak Udjo’s orkest bijwonen. Dit is een leuke voorstelling waarbij kinderen en volwassenen muziek maken en Sundanese dansen opvoeren.

Overnachting in het Savoy Homann Hotel.

Ontbijt
Hotel

Java - landschapNa het ontbijt vertrekken we naar het treinstation van Bandung.

Vervolgens reizen we met de trein (Argo Willis), in de executive class, naar Kutoarjo. Tijdens deze treinreis kunt u genieten van het prachtige landschap van Java. Groene rijstvelden, dichte jungle en kleine stadjes wisselen elkaar af. Op het station van Kutoarjo staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar Magelang.

Na aankomst in Magelang gaan we inchecken in het Manohara Hotel. Dit hotel ligt naast de Borobudur tempel. Vanuit de tuin en het restaurant ziet u de Borobudur liggen.

Overnachting in het Manohara Hotel – Magelang.

Ontbijt
Hotel

Magelang - Borobudur tempelNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de wereldberoemde Borobudur. Het is ook mogelijk om zeer vroeg in de ochtend de Borobudur te bezoeken. In dit geval kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst over de tempel.

De Borobudur tempel is één van de 7-wereldwonderen en is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld voorzien van meer dan 500 Boeddhabeelden. Het tempelcomplex ligt op een heuvel midden in de groene velden. De Borobudur werd in de 9e eeuw gebouwd door de Sailendra-dynastie en is opgebouwd als één grote stupa met een basis van 123 m2. De stupa bestaat uit negen etages, welke de boeddhistische kosmos vertegenwoordigen. Hiervan zijn de onderste zes etages vierkant en de bovenste drie rond. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa’s, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stupa. Bovenop de tempel heeft u een schitterend uitzicht.

Hierna reizen we verder naar Yogyakarta. Na het inchecken in het hotel kunt u de rest van de dag vrij besteden. Yogyakarta is een gezellige stad waar nog steeds veel fietstaxi’s (becak) en andongs (paard en wagen) rondrijden. Met deze vervoersmiddelen kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. Yogyakarta is bekend vanwege haar zilversmeden en batikateliers. Eén van de beroemdste straten is de Jalan Malioboro. Hier vindt u vele marktkraampjes en winkels.

Overnachting in het Duta Garden Hotel – Yogyakarta.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Yogyakarta

Yogyakarta - KratonNa het ontbijt brengen we een bezoek aan het Paleis van de Sultan (Kraton), een stad in een stad, omgeven door 4 muren en daterend uit de 18de eeuw. Het Kraton werd gebouwd in opdracht van vorst Mangkoeboemi (Sultan Hamengkoeboewono I) en wordt nog steeds bewoond door de huidige Sultan van Yogjakarta. De kraton is nu nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen, dans- en gamelanvoorstellingen.

Vervolgens gaan we naar het zilverdorpje Kota Gede. Hier ziet u hoe mooie zilverwerken met de hand worden gemaakt. Kota Gede, dat vaak Sargede wordt genoemd, ligt ongeveer vijf kilometer ten zuidoosten van Yogyakarta, Kota Gede is een leuk stadje, dat ooit de zetel was van het machtige Mataram-rijk. Sinds de jaren dertig is Kota Gede beroemd geworden als het centrum van de Yogya-zilverwerkindustrie. Er zijn een aantal workshops waar bezoekers welkom zijn om te zien hoe zilver wordt getransformeerd in prachtige kunstwerken die bekend staan als “Yogya Silver”.

Tot slot bezoeken we de beroemde Prambanan hindoetempel, gebouwd in de 9e eeuw door een Shivaitische koning uit de tweede Mataram-dynastie. Het Prambanan complex bestaat uit drie hoofdtempels, de Trisakti (de drie heilige plaatsen). De grootste tempel, gewijd aan de God Shiva, is 47 meter hoog. De tempel ten noorden hiervan is gewijd aan Vishnoe en de tempel ten zuiden aan Brahma. Tegenover deze drie hoofdtempels liggen nog enkele kleinere tempels die gewijd zijn aan diverse dieren, zoals de stier, de gans en de adelaar. Prambanan betekent ‘veel priesters’ en in de reliëfs worden ze met een lange baard afgebeeld. In het complex kunt u rustig rondwandelen en de tempels betreden, zodat u alle prachtige details kunt ontdekken. Het complex staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Overnachting in het Duta Garden Hotel.

Ontbijt
Hotel

Solo - MangkunegaranNa het ontbijt vertrekken we naar Kediri. We rijden vandaag van Centraal-Java naar Oost-Java.

Onderweg bezoeken we in Solo het Mangkunegaran Paleis, waar nog de tradities te zien zijn uit het Javaanse Majapahit koninkrijk. Geflankeerd door bergvulkanen Merapi en Merbabu in het noorden, en Mount Lawu in de zuidoostelijke grens, is het beroemd als een bolwerk en centrum van de Javaanse cultuur en traditie. Solo, is de bakermat van de Javaanse cultuur, met twee Koninklijke huizen in een enkele stad: de Kraton van Solo en de Mangkunegaran, een vorstendom. Nakomelingen van deze twee Koninklijke huizen worden nog steeds beschouwd als leiders van de Javaanse cultuur en tradities. Majestueuze ceremonieën en Koninklijke feesten worden tegenwoordig nog steeds met veel affectie gehouden. Surakarta of Solo dankt zijn naam aan de langste rivier van Java, die in deze stad passeert. Het was de hoofdstad van het koninkrijk Mataram van 1745 tot 1755.

Vervolgens rijden we verder naar Kediri. Het stadje Kediri is gelegen in een mooi tropisch berglandschap. Het ligt aan de rivier de Brantas in een vallei aan de voet van de 2552 meter hoge vulkaanberg Wilis. In de omgeving wordt suiker, koffie, tabak en rijst verbouwd.

Overnachting in het Grand Surya Hotel – Kediri.

Ontbijt
Hotel

Malang - The Balava HotelNa het ontbijt reizen we verder naar het bergplaatsje Malang. Onderweg kunt u genieten van het landschap.

Malang is een relatief koele stad, omdat het hoog gelegen is. De stad ligt ingesloten tussen twee bergmassieven: in het westen het Kawi-Butakmassief en in het oosten het Tenggergebergte met de actieve Bromo en de Semeru, de hoogste berg van Java. Malang heeft een oude geschiedenis als plaats in de oude koninkrijken Kanjuruhan en Singhasari. In 1879 werd de spoorlijn naar Malang geopend en werd het goed bereikbaar als recreatieoord. Voor de oorlog was Malang een geliefd woonoord voor de (gepensioneerde) Nederlanders. In Malang vindt u nog steeds de brede lanen met bomen en parken uit de jaren 1920-1940.

Overnachting in The Balava Hotel – Malang.

Ontbijt
Hotel

Java - Bromo vulkaanZeer vroeg in de ochtend vertrekt u, per jeep, naar Penanjakan Mountain om (indien het helder weer is) een prachtige zonsopgang te zien. Vanaf deze locatie kunt u genieten van spectaculaire vergezichten. Bij helder weer ziet u de actieve vulkaan Semeru, de hoogste berg van Java. De temperatuur op de berg kan dalen tot 5 graden boven nul, dus wij raden u aan een trui of sweater aan te doen. Mount Penanjakan ligt vlakbij de Bromo en is zelfs 400 meter hoger. Vanaf dit punt kun je dus genieten van het uitzicht over de krater en de omgeving.

Hierna gaan we de Bromo vulkaan beklimmen. Rondom de vulkaan bevindt zich een maanachtig landschap. De lava heeft alles rondom de krater verwoest en een grijsachtig landschap achtergelaten. De klim naar boven is vrij stijl. Voor iedereen met een goede conditie is het prima te doen. Op de top bevindt zich een viewpoint.

Vervolgens rijden we, na het ontbijt, verder naar Kalibaru. Dit is een klein plaatsje, gelegen in een mooi landschap. Hier heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in het Margo Utomo Hotel – Kalibaru.

Ontbijt
Hotel

Lovina - Banyualit ResortNa het ontbijt vertrekken we naar Ketapang. We nemen de veerboot naar Bali, het Hindoe eiland.

Na aankomst in de haven van Bali rijden we verder naar Lovina, gelegen in het noorden van Bali in het district Buleleng op ongeveer 8km ten westen van Singaraja. Lovina beschikt over prachtige stranden. Verder kunt u hier perfect scubaduiken en snorkelen. De belangrijkste attractie in Lovina is waarschijnlijk het spotten van dolfijnen en walvissen.

Overnachting in het Banyualit Resort – Lovina.

Ontbijt
Hotel

Bali - Pura Ulun Danu BratanNa het ontbijt gaan we dolfijnen spotten. Vroeg in de ochtend varen we de zee op en proberen wilde dolfijnen te spotten. Met een beetje geluk zien we de dolfijnen omhoog uit de zee springen, een fantastisch gezicht.

Hierna bezoeken we de meest gefotografeerde tempel van Bali, de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel.

Onderweg naar Ubud stoppen we in Jatiluwih. Hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de rijstterrassen.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Ubud

Ubud - Tegalalang rijstterrassenNa het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bezienswaardigheden in Ubud zijn het apenbos, prachtige rijstterrassen en het Puri Saren Ubud.

Het is leuk om een wandeling te gaan maken door het apenbos. Naast de prachtige natuur ziet u hier de apen in het wild. Let Op, de apen kunnen zeer brutaal zijn en leveren soms apenstreken. Het Ubud Monkey Forest omvat een beschermd natuurgebied, dat voornamelijk bestaat uit een dicht bos. Dit heuvelachtige bos heeft een mysterieuze sfeer, veel bomen hebben hier een heilige status. Binnen het hindoeïsme wordt gestreefd naar een harmonieuze relatie tussen mens en natuur. Er gaan verschillende wandelpaden door het bos. In het zuidwesten van het park ligt de Pura Dalem Agung.

In de omgeving van Ubud bevinden zich prachtige rijstterrassen. U kunt prachtige wandeltochten maken door deze rijstterrassen en onderweg leuke dorpjes bezoeken.

In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit de 16e eeuw. Het wordt ook wel het “waterpaleis” genoemd. Rond 1930 werd het koningshuis afgeschaft. Het paleis is nu grotendeels vrij toegankelijk voor bezoekers. Aan de achterkant van het paleis wonen nog steeds afstammelingen van de Koninklijke familie. De huidige muren en elegante poorten zijn het werk van Gusti Nyoman Lempad. In het paleis worden nog regelmatig traditionele Balinese dansvoorstellingen georganiseerd.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Ontbijt
Hotel

Bali - Tanah LotNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God Van de Zee. U kunt hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Vervolgens rijden we verder naar Sanur. Na het inchecken in het Parigata Resort kunt u gaan genieten van een heerlijke strandvakantie in Sanur.

Overnachting in het Parigata Resort – Sanur.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Sanur

Bali - Sanur BeachDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan één van onze dagexcursies Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Parigata Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Denpasar. Hier eindigt deze rondreis. U kunt deze reis per nacht op Bali verlengen, in bv Sanur Beach, Kuta Beach, Legian Beach of Nusa Dua.

Deze reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Discover Java & Bali

Kaart Discover Java en Bali

Discover Java - Bali Rondreis - 16 Dagen - I-JAV-19

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 165 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 september 2023 t/m 31 maart 2024: € 569

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners:


Toeslag bij verblijf van 01 juli 2023 t/m 30 september 2023: € 54 pp

Toeslag bij verblijf van 21 december 2023 t/m 05 januari 2024: Kerst & Nieuwjaar

Toeslag bij verblijf in april 2024 (exacte data zijn nog niet bekend): Idul Fitri periode (Suikerfeest)

Toeslagen hangen af van de exacte data dat u in een bepaald hotel verblijft, bij boeking zullen deze toeslagen met u worden besproken.

Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Jakarta - Soekarno Hatta Airport
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Bogor - Botanische Tuinen
Bandung - Tangkuban Perahu vulkaan
Bandung - Pak Udjo
Magelang - Manohora Hotel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Kraton
Yogyakarta - Prambanan tempel
Solo - Mangkunegaran Paleis
Java - Bromo vulkaan
Java - Bromo vulkaan
Lovina - strand
Lovina - Dolfijnenspotten
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Ubud - Bali Spirit hotel
Ubud - Bali Spirit hotel
Ubud - Puri Saren Agung
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Sanur - Parigata Resort
Sanur - strand
slider_rondreis_discover_java_bali_01

Een prachtige 16-daagse rondreis van Java naar Bali

slider_rondreis_discover_java_bali_02

Dag 01: Aankomst op het vliegveld van Jakarta

slider_rondreis_discover_java_bali_03

Dag 02: Stadstour Jakarta - Nationaal Museum

slider_rondreis_discover_java_bali_04

Dag 02: Stadstour Jakarta - Nationaal Museum

slider_rondreis_discover_java_bali_05

Dag 03: Botanische Tuinen - Bogor

slider_rondreis_discover_java_bali_06

Dag 04: Tangkuban Perahu krater

slider_rondreis_discover_java_bali_07

Dag 04: Pak Udjo orkest

slider_rondreis_discover_java_bali_08

Dag 05: Manohara Hotel met de Borobudur op de achtergrond

slider_rondreis_discover_java_bali_09

Dag 06: Borobudur Tempel - Yogyakarta

slider_rondreis_discover_java_bali_10

Dag 07: Sultan Paleis (Kraton) - Yogyakarta

slider_rondreis_discover_java_bali_11

Dag 07: Prambanan tempel - Yogyakarta

slider_rondreis_discover_java_bali_12

Dag 08: Mangkunegaran Paleis - Solo

slider_rondreis_discover_java_bali_13

Dag 10: Zonsopgang - Bromo

slider_rondreis_discover_java_bali_14

Dag 10: Bromo vulkaan

slider_rondreis_discover_java_bali_15

Dag 11: Het strand van Lovina

slider_rondreis_discover_java_bali_16

Dag 12: Dolfijnen spotten - Lovina

slider_rondreis_discover_java_bali_17

Dag 12: Bezoek aan de Pura Ulun Danu Bratan tempel

slider_rondreis_discover_java_bali_18

Dag 12: Pura Ulun Danu Bratan tempel

slider_rondreis_discover_java_bali_19

Dag 12: Pura Ulun Danu Bratan tempel

slider_rondreis_discover_java_bali_20

Dag 12: De prachtige groene rijstvelden van Jatiluwih

slider_rondreis_discover_java_bali_21

Dag 12: Rijstvelden - Jatiluwih

slider_rondreis_discover_java_bali_22

Dag 12: Rijstvelden - Jatiluwih

slider_rondreis_discover_java_bali_23

Dag 13: Vrije dag. U kunt relaxen aan het zwembad van het Bali Spirit Hotel

slider_rondreis_discover_java_bali_24

Dag 13: Bali Spirit Hotel - Ubud

slider_rondreis_discover_java_bali_25

Dag 13: U kunt ook een wandeling maken in het nabij gelegen apenbos

slider_rondreis_discover_java_bali_26

Dag 13: In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Ubud (Paleis)

slider_rondreis_discover_java_bali_27

Dag 14: Bezoek aan Bali's beroemdste zeetempel, de Tanah Lot

slider_rondreis_discover_java_bali_28

Dag 14: Tanah Lot - Bali

slider_rondreis_discover_java_bali_29

Dag 14: Bij de tempel vinden vaak ceremonies plaats

slider_rondreis_discover_java_bali_30

Dag 14: Tanah Lot - Bali

slider_rondreis_discover_java_bali_31

Dag 14: U kunt relaxen aan het zwembad van het Parigata Resort - Sanur

slider_rondreis_discover_java_bali_32

Dag 14: Het prachtige strand van Sanur ligt op loopafstand van het resort

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_discover_java_bali_01
slider_rondreis_discover_java_bali_02
slider_rondreis_discover_java_bali_03
slider_rondreis_discover_java_bali_04
slider_rondreis_discover_java_bali_05
slider_rondreis_discover_java_bali_06
slider_rondreis_discover_java_bali_07
slider_rondreis_discover_java_bali_08
slider_rondreis_discover_java_bali_09
slider_rondreis_discover_java_bali_10
slider_rondreis_discover_java_bali_11
slider_rondreis_discover_java_bali_12
slider_rondreis_discover_java_bali_13
slider_rondreis_discover_java_bali_14
slider_rondreis_discover_java_bali_15
slider_rondreis_discover_java_bali_16
slider_rondreis_discover_java_bali_17
slider_rondreis_discover_java_bali_18
slider_rondreis_discover_java_bali_19
slider_rondreis_discover_java_bali_20
slider_rondreis_discover_java_bali_21
slider_rondreis_discover_java_bali_22
slider_rondreis_discover_java_bali_23
slider_rondreis_discover_java_bali_24
slider_rondreis_discover_java_bali_25
slider_rondreis_discover_java_bali_26
slider_rondreis_discover_java_bali_27
slider_rondreis_discover_java_bali_28
slider_rondreis_discover_java_bali_29
slider_rondreis_discover_java_bali_30
slider_rondreis_discover_java_bali_31
slider_rondreis_discover_java_bali_32
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Discover Java & Bali

Reis details:

  • Jakarta
  • 2
  • I-JAV-19
  • 16 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen