Tropisch Koh Kood - 3 Dagen

Dagelijks vertrek vanuit al onze Koh Chang Hotels in de periode van 16 oktober tot 30 april

Een prachtige reis van Koh Chang naar het bounty eiland Koh Kood. Dit eiland is gezegend met witte zandstranden, turquoise zeewater en idyllische baaien met kokospalmen op de achtergrond. Er is hier geen uitgebreid nachtleven. Je bezoekt Koh Kood voor de rust en de prachtige natuur. Verder kunt u hier perfect snorkelen en duiken.

Transfer vanuit één van onze Koh Chang hotels naar de pier. Per Boot vertrekken we vanuit Koh Chang naar Koh Kood. De vaartijd is ongeveer 1 uur en 45 minuten. Na aankomst op Koh Kood volgt de transfer naar het Koh Kood Resort.

Vervolgens inchecken in een airconditioned Garden View Bungalow van het Koh Kood Resort. Dit resort ligt direct aan een privé-strand (Bang Bao Bay) en beschikt over 39 bungalows. Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het resort. In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden en bij de bar kunt u uw favoriete drankjes bestellen.

Overnachting in het Koh Kood Resort.

Hotel
Dag 02 :
Koh Kood

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt op eigen gelegenheid het eiland gaan verkennen. Het binnenland is bedekt vol heuvels met maagdelijk tropisch regenwoud. Op het eiland bevinden zich diverse watervallen. Bij de Khlong Chao waterval en de Khlong Yai Kee waterval is het mogelijk om te zwemmen.

Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen of relaxen op het strand.

Overnachting in het Koh Kood Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar de pier. Per boot varen we weer terug naar Koh Chang. Na aankomst op de pier van Koh Chang volgt de transfer naar een hotel in Koh Chang. Hier eindigt deze tour.

Wilt u langer op Koh Kood verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Kood of te combineren met een andere bouwsteen.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Tropisch Koh Kood