Tropisch Koh Mak - 3 Dagen

Dagelijks vertrek vanuit al onze Koh Chang Hotels in de periode van 16 oktober tot 30 april

Koh Mak is een waar bounty eiland, gelegen in het oostelijke deel van de Golf van Thailand tussen Koh Chang en Koh Kood. Het eiland heeft een omtrek van 27 kilometer en wordt omringd door helder blauw zeewater en witte zandstranden. Koh Mak ligt op slechts 20 kilometer van Koh Chang. Je bezoekt Koh Mak voor de rust en de prachtige natuur. Verder kunt u hier perfect snorkelen en duiken.

Transfer vanuit één van onze Koh Chang hotels naar de pier. Per Boot vertrekken we vanuit Koh Chang naar Koh Mak. De vaartijd is ongeveer 1 uur. Na aankomst op Koh Mak volgt de transfer naar het Koh Mak Resort.

Vervolgens inchecken in een Comfort Beachfront Bungalow van het Koh Mak Resort. Alle 50 bungalows van het Koh Mak Resort zijn uitgerust met airconditioning, een tv, een koelkast, een kluisje en een badkamer met douche en toilet. Het I-Talay Beachbar en Restaurant is gelegen op het strand. U kunt hier genieten van heerlijke maaltijden en koele drankjes. Het Koh Mak Resort is direct aan het prachtige zandstrand van Ao Suan Yai gelegen. Alle bungalows zijn gelegen aan het 1500 meter lange privé zandstrand.

Overnachting in het Koh Mak Resort.

Hotel
Dag 02 :
Koh Mak

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt op eigen gelegenheid het eiland gaan verkennen. Er zijn mountainbikes te huur. De beste manier om de ongerepte stranden te ontdekken is per kano. Natuurlijk kunt u ook lekker gaan zonnen, zwemmen en relaxen op het strand bij het resort.

Bij het resort kunt een dagexcursie boeken (niet inclusief) naar Koh Kham. Dit eiland is gezegend met kristalhelder water en prachtige stranden, ideaal om te snorkelen of zwemmen.

Overnachting in het Koh Mak Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar de pier. Per boot varen we weer terug naar Koh Chang. Na aankomst op de pier van Koh Chang volgt de transfer naar een hotel in Koh Chang. Hier eindigt deze tour.

Wilt u langer op Koh Mak verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Mak of te combineren met een andere bouwsteen.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Tropisch Koh Mak