Singapore Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale airline van Singapore met als thuishaven Changi Airport. De maatschappij is opgericht in 1946 en vliegt naar vele bestemmingen. De moderne vloot bestaat uit ruim 100 vliegtuigen. Er wordt dagelijks non-stop gevlogen vanaf Amsterdam naar Singapore met een moderne Airbus A350. Vanuit Singapore zijn er dagelijks goede doorverbindingen naar vele bestemmingen in Azië en Australië.


Vliegtickets Singapore Airlines

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Singapore Airlines? Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Singapore Airlines direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Reisklasse aan boord Singapore Airlines

Indien u met Singapore Airlines vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Singapore Airlines

Ontdek de Economy Klasse van Singapore Airlines. U kunt profiteren van meer beenruimte en meer persoonlijke ruimte in de ruime stoelen. Bovendien heeft het kussen voor de rugleuning opgevulde zijdes die aanvullend comfort bieden. De hoofdsteun met nekondersteuning is in vier richtingen verstelbaar en houdt uw hoofd comfortabel terwijl u slaapt. Zo kunt u uitgerust aankomen op uw bestemming.

Daarnaast kunt u tijdens de vlucht genieten van heerlijke maaltijden en drankjes die door de vriendelijke crew van Singapore Airlines worden geserveerd. U hoeft zich ook niet te vervelen, want u beschikt over een persoonlijk 28 cm touchscreen met de nieuwste films, games en muziek.

Kortom, de Economy Klasse van Singapore Airlines biedt u alles wat u nodig heeft voor een aangename reis.

Singapore Airlines - Economy

Premium Economy Klasse


Geniet van het comfort in de Premium Economy Klasse!

Ontdek de Premium Economy Klasse van Singapore Airlines. Deze klasse biedt exclusieve privileges die uw reis comfortabeler en aangenamer maken. Ten eerste, de stoelen. Deze hebben een leuning voor uw kuit en uw voet, zodat u uw benen kunt ontspannen. Bovendien kunt u uw stoel naar achteren zakken en de ultieme sluimerpositie bereiken. De stoelen zijn 50 cm breed en geplaatst in een ruimtelijke 2-4-2 cabine, waardoor u meer privacy en ruimte heeft.

Ten tweede, het entertainment. U kunt kiezen uit een groot aanbod van films op uw eigen HD-touchscreen met Bose noise cancelling koptelefoon. Zo kunt u optimaal genieten van uw favoriete films zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

Ten slotte, de service. U heeft recht op een aparte incheckbalie en kunt 35 kilo bagage inchecken. Ook krijgt u voorrang bij het instappen en het verlaten van het vliegtuig.

Kortom, de Premium Economy Klasse van Singapore Airlines is een uitstekende keuze voor wie meer comfort en gemak wil tijdens het vliegen.

Premium Economy

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de comfortabele Business Klasse van Singapore Airlines!

Een van de beste manieren om te reizen is met de Business Class in de Airbus A350 van Singapore Airlines. Deze luxe stoel biedt u veel comfort en gemak. De stoel is maar liefst 71 cm breed en 198 cm lang. Zo kunt u optimaal ontspannen tijdens de vlucht.

Bovendien kunt u uw stoel met een simpele knop omtoveren tot een vlak bed. Zo komt u uitgerust aan op uw bestemming. U heeft ook veel privacy, ruimte en vermaak in de Business Class. U kunt genieten van een inflight entertainment systeem met een 18-inch HD scherm.

Daarnaast profiteert u van andere voordelen, zoals 40 kg bagage, een aparte incheckbalie en toegang tot de Business Class Lounge. Hier kunt u gratis gebruik maken van drankjes, hapjes en internet.

Kortom, de Business Class in de Airbus A350 van Singapore Airlines maakt uw reis onvergetelijk.

Singapore Airlines - Business Class

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Singapore Airlines in vertrekhal 2. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig.


Stoelindeling Singapore Airlines A350

Seatmap Singapore Airlines A350