Rondreis Singapore

Een rondreis vanuit Singapore naar Maleisië is een geweldige manier om twee verschillende culturen te ontdekken in één vakantie. Singapore is een moderne en bruisende stadstaat, waar je kunt genieten van de skyline, de winkels, de musea en de culinaire hoogtepunten. Maleisië is een land vol contrasten, met een rijke geschiedenis, een divers landschap en een multiculturele samenleving. Je kunt er prachtige natuurparken, koloniale steden, tropische eilanden en traditionele dorpen bezoeken.

Begin je reis in Singapore en reis verder naar Johor Bahru, de hoofdstad van de Maleisische staat Johor. Bezoek de historische stad Melaka, de metropool Kuala Lumpur vol contrasten en het eiland Penang. Een rondreis vanuit Singapore naar Maleisië is een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten. Je zult versteld staan van de diversiteit, de schoonheid en de gastvrijheid van deze twee landen in Zuidoost-Azië.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit prachtige rondreizen vanuit Singapore naar Maleisië. De rondreizen zijn exclusief het vliegticket. U kunt het vliegticket naar Singapore voordelig bij ons bijboeken. Kies zelf met welke airline u naar Singapore wilt vliegen. Ook kunt u uw reis verlengen en/of veranderen.

Wilt u toch net iets anders in een rondreis? U kunt samen met onze reisspecialisten uw reis op maat samenstellen. U bent van harte welkom op ons reisburo in Maarssen . Alles kan en niets moet!