Vakantie Bentota

Bentota is een buitengewone kustplaats die aan de zuidwestelijke kust van Sri Lanka ligt. Deze stad staat bekend om zijn adembenemende stranden, prachtige landschappen en helderblauwe wateren die je zullen betoveren. Het biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur en voldoet aan de behoeften van al zijn bezoekers.

Het strand, dat zich uitstrekt over een lange gouden zandstrook en helder water, creëert een rustige sfeer, waardoor het een ideale bestemming is om te zonnen, zwemmen en watersporten. Bovendien heeft Bentota verschillende luxe resorts en spa’s die een scala aan recreatieve activiteiten bieden om aan de behoeften van toeristen te voldoen.

Afgezien van de prachtige stranden en luxe resorts, herbergt Bentota ook een uitgebreid cultureel erfgoed. Er zijn oude tempels en heiligdommen verspreid over deze mooie stad; bezoekers kunnen deze verkennen en meer leren over hun rijke geschiedenis of een boottocht maken langs de Bentota-rivier om de mangrovebossen en exotische wilde dieren te ontdekken.

Kortom, Bentota is een perfecte bestemming voor wie ontspanning, avontuur, culturele ervaringen en natuurlijke schoonheid zoekt die een blijvende indruk achterlaat op haar bezoekers. Het is een must-visit in Sri Lanka, waar je onvergetelijke herinneringen kunt maken en voor altijd kunt koesteren.

Wilt u uw reis naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Hotel

Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. Onze prijzen zijn per kamer en altijd scherp geprijsd. Heeft u zelf een hotel gevonden, laat het ons weten zodat wij u een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Prince Villa - Bentota

Prince Villa – Bentota Prince Villa LAAGSTE PRIJS! va € …

Aluthgama - Mangroven River View

Mangroven River View – Aluthgama/Bentota Mangroven River View LAAGSTE PRIJS! …

Bentota - Oasey Aryuveda Beach Hotel

Oasey Aryuveda Beach Hotel – Bentota/Induruwa Oasey Aryuveda Beach Hotel …

Bentota - Centara Ceysands Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa – Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - EKHO Surf

EKHO Surf – Bentota EKHO Surf Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - Taj Bentota Resort & Spa

Taj Bentota Resort & Spa – Bentota Taj Bentota Resort …

Bentota - Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach – Bentota Cinnamon Bentota Beach LAAGSTE PRIJS! …