Hotels Negombo

Zoekt u een hotel in Negombo? U kunt kiezen uit meer dan 140 verschillende hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Kies uit meer dan 140 verschillende hotels in Negombo

Negombo is een populaire kuststad in Sri Lanka, bekend om zijn zandstranden en levendige cultuur. De stad biedt verschillende accommodatie-opties, waaronder een breed scala aan hotels. Van budgetvriendelijke opties tot luxe resorts, Negombo heeft voor elk type reiziger iets te bieden.

Onze hotels in Negombo zijn per nacht te boeken

Een van de meest populaire hotels  is Jetwing Beach Hotel, dat luxe kamers biedt met een prachtig uitzicht op de oceaan, een groot zwembad en een spa. Voor mensen met een beperkt budget zijn er veel betaalbare hotels en guesthouses verspreid over de stad, zoals het Paradise Beach Hotel.

Bovendien zijn er verschillende milieuvriendelijke hotels die een unieke ervaring bieden voor milieubewuste reizigers, zoals het Jetwing Sea Hotel en het Amagi Aria Resort en Spa.

Over het algemeen heeft Negombo dus een breed scala aan hotels om uit te kiezen, of je nu op een budget reist of op zoek bent naar een luxe ervaring.

U kunt de hotels in Negombo combineren met onze Sri Lanka reizen

Combineer uw hotel in Negombo met een vliegticket en/of één van onze Sri Lanka rondreizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Sri Lanka samenstellen!

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Sri Lanka te bespreken

Wilt u uw vakantiereis naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht hotels Negombo

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Negombo, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen scherpe prijzen