De Gouden Stranden

13 Days

De Gouden Stranden

De Gouden Stranden is een 13 daagse Sri Lanka rondreis speciaal voor de strandliefhebbers.

We beginnen in de badplaats Negombo. Hier maken we een indrukwekkende stadstour en komen zo alles te weten over deze oude handelspost uit de VOC periode. Vanuit Koggala maken we een interessante excursie naar het Dutch Fort in Galle. Vanuit Kalutara maken we een boottocht door het mangrovegebied en bezoeken het zeeschildpaddencentrum in Kosgoda. Vervolgens bezoeken we in Meetiyagoda een edelstenenmijn.

Tijdens deze reis kunt u genieten van de stranden in Negombo, Koggala en Kalutara. Verder kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Negombo, Koggala en Kalutara. Ook is het mogelijk om deze rondreis te combineren met de Malediven.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Sri Lanka te bespreken

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Sri Lanka kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw reis naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het Bandaranayake vliegveld (Colombo)

 • Vliegveld Colombo
 • 2
 • SR-RT-04
 • 13 Dag
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Negombo - strandAankomst op het Bandaranayake International Airport. Na de laatste douanecontrole staat de chauffeur u op te wachten en heet u welkom in Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan.

Hierna volgt de transfer naar Negombo. We gaan inchecken in het Lavinia Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand. Uiteraard heeft dit hotel ook een zwembad. In de omgeving van dit hotel vindt u diverse restaurants.

De rest van de dag kunt u heerlijk relaxen aan het strand of Negombo op eigen gelegenheid gaan ontdekken. Negombo is een charmant vissersdorp, gelegen ten noorden van de hoofdstad Colombo. Te midden van weelderige olijfgaarden en kokospalmen, ademt het de geest uit van de zee. Het is een gastronomisch paradijs, waar u heerlijk kunt genieten van seafood maaltijden. Negombo is gelegen aan de oevers van een lagune en was ooit een handelspost van de Portugezen en de Hollanders.

Diner + Overnachting in het Lavinia Hotel – Negombo.

Diner
Hotel
Dag 02 :
Negombo

Negombo - Dutch FortNa het ontbijt maken we een stadstour in Negombo.

We bezoeken de kleurrijke vismarkt, gelegen bij het strand, waar we de vissers bezig zien met het binnenhalen van de verse vis. De vismarkt van Negombo behoort tot de grootste van Sri Lanka. Op de markt wordt dagelijks allerlei soorten vis verhandeld en op het strand worden de vissen gedroogd voor de handel naar het binnenland.

Hierna bezichtigen we de overblijfselen van het Nederlandse Fort. De Portugezen bouwden hier een fort, welke in 1644 door de Nederlanders werd verwoest en daarna weer werd herbouwd. Er zijn nog slechts enkele ruïnes en een deel van een muur met een toegangspoort intact.

Vervolgens bezoeken we de St. Mary Church. Deze Katholieke kerk werd gebouwd in 1874.

Tot slot bezoeken we de Angurukaramulla tempel. Deze boeddhistische tempel en is één van de belangrijkste historische tempels van Sri Lanka. De tempel is beroemd vanwege haar 6m lange liggende Boeddha, oude muurschilderingen en vele schilderijen.

Diner + Overnachting in het Lavinia Hotel.

Ontbijt, Diner
Dag 03 :
Negombo

Pinnawela - olifanten in de rivierNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Negombo op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Pinnawela Olifanten Tour. Tijdens deze excursie bezoeken we het olifantenweeshuis in Pinnawela. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

Diner + Overnachting in het Lavinia Hotel.

Ontbijt, Diner
Dag 04 :
Negombo

Kandy - Tempel van de TandNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Negombo op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Kandy Tour. Tijdens deze excursie bezoeken we de oude koningsstad Kandy, met de belangrijkste bezienswaardigheid de Tempel van de Tand. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

Diner + Overnachting in het Lavinia Hotel.

Ontbijt, Diner

Koggala - Koggala Beach HotelVandaag gaan we, na het ontbijt, verder naar Koggala. Deze plaats is gelegen aan de zuidkust van Sri Lanka, op ongeveer 8 km ten oosten van Galle. Koggala is gezegend met prachtige stranden. Tevens is het een populaire locatie voor snorkel- en duikliefhebbers.

We verblijven hier in het Koggala Beach Hotel. Dit hotel ligt direct aan het strand en is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad. Voor het hotel staan tuktuks (taxi’s). Hiermee kunt u voordelig de omgeving, zoals Unawatuna en Galle, gaan ontdekken.

Diner + Overnachting in Koggala Beach Hotel – Koggala.

Ontbijt, Diner

Galle - Dutch FortDeze dag maken we, na het ontbijt, een excursie naar Galle.

In Galle brengen we een bezoek aan het Dutch Fort. Het fort telt een rijke historie en werd oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen. In 1640 versloegen de Nederlanders de Portugezen en verbouwde het Fort tot een complex van 38 hectare, met prachtige huizen, straten en een kerk. In 1796 moest Nederland capituleren en werd het Fort overgenomen door de Britten. Het huidige Galle Fort, dat sinds 1988 onder de UNESCO valt, is in goede staat en telt maar liefst 473 huizen. Bezienswaardig zijn o.a. de VOC-pakhuizen en kantoren, de zware bolwerken, bastions genaamd, het Punt Utrecht, waarop sinds 1940 de vuurtoren van Galle staat, het Galle Museum, de Nederlands Hervormde kerk en het oude Hollandse klokkentorentje uit 1701.

Diner + Overnachting in Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner
Dag 07 :
Koggala

Uda Walawe National ParkNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Koggala en omgeving op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Uda Walawe Jeep Safari Tour. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

Diner + Overnachting in Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner
Dag 08 :
Koggala

Sri Lanka - walvisNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Koggala en omgeving op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Dolfijnen en Walvissen Tour. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

Diner + Overnachting in Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner

Kalutara - Roy Villa Beach HotelNa het ontbijt verlaten we Koggala en gaan verder naar Kalutara.

Na aankomst in Kalutara gaan we inchecken in het Coco Royal Beach Resort. Dit hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Waskaduwa. Vanuit het hotel loopt u zo het strand op.

Diner + Overnachting in het Coco Royal Beach Resort – Kalutara.

Ontbijt, Diner
Dag 10 :
Kalutara

Madu River - boottochtWe maken, na het ontbijt, een schitterende excursie in de omgeving van Kalutara.

We beginnen met een schitterende boottocht over de Madu rivier. We varen door een prachtig mangrovegebied. De Madu Ganga Wetlands hebben een oppervlakte van 915 hectare. Twee kanalen leiden tot het Randombe meer. Hier bevinden zich wel 64 mangrove eilandjes. De Internationale Unie voor het Behoud van de Natuur heeft vastgesteld dat de biodiversiteit bestaat uit meer dan 300 plantensoorten en 250 diersoorten. We varen naar een eilandje en onderweg kunt u genieten van dit indrukwekkende natuurgebied vol schitterende vogels en andere wilde dieren.

Vervolgens bezoeken we het zeeschildpaddencentrum in Kosgoda. Dit centrum is opgericht om de broedplaatsen te beschermen, meer eieren te laten uitkomen en het verzorgen van zwakke en zieke zeeschildpadden.

Ook bezoeken we in Ambalangoda een fabriekje waar de wereldberoemde houten maskers worden gemaakt. Deze maskers worden gemaakt voor 3 verschillende dansrituelen. De eerste is de Kolam, voor verhalen uit het oude koloniale leven. De tweede is de Sanni, de dans tegen de duivel. Ze worden gebruikt tijdens ceremonies om mensen te genezen die beïnvloedt zijn door de duivel. De derde is de Raksha, deze worden gebruikt tijdens festivals.

Tot slot bezoeken we in Meetiyagoda een mijn waar maanstenen worden gedolven. Het dorp Meetiyagoda, gelegen bij Ambalangoda, is een plaats waar veel maanstenen worden gevonden. Maanstenen komen voor in het grijs, wit, geel, roze, bruin en zwart. De meest gewilde maanstenen hebben echter een blauwe glans, welke vrijwel uitsluitende in dit gebied worden gevonden. De maansteen wordt veel gebruikt voor het vervaardigen van sieraden.

Diner + Overnachting in het Coco Royal Beach Resort.

Ontbijt, Diner
Dag 11 :
Kalutara

Kalutara - Roy Villa Beach HotelNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Kalutara op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Diner + Overnachting in het Coco Royal Beach Resort.

Ontbijt, Diner
Dag 12 :
Kalutara

Kalutara - Roy Villa Beach HotelNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt heerlijk relaxen aan het strand of Kalutara op eigen gelegenheid gaan ontdekken.

Diner + Overnachting in het Coco Royal Beach Resort.

Ontbijt, Diner

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Colombo. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze rondreis per nacht verlengen aan het strand in bijvoorbeeld Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwala, Bentota, Induruwa, Ambalangoda, Hikkaduwa of Koggala.

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt ieder hotel upgraden of veranderen. ALLES KAN EN NIETS MOET

Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen met een heerlijke strandvakantie op de Malediven.

WILT U DEZE PRACHTIGE RONDREIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Vervoer luchthaven Colombo - hotel v.v.
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende chauffeur / gids, bij minder dan 8 deelnemers fungeert de chauffeur tevens als gids
 • Alle overnachtingen in comfortabele hotels op basis van halfpension = ontbijt + diner
 • Stadstour Negombo: vismarkt, Nederlands Fort, St. Mary Church, Angurukaramulla tempel
 • Strandvakantie Negombo
 • Stadstour Galle: o.a. Dutch Fort en Punt Utrecht
 • Strandvakantie Koggala
 • Boottocht mangrovegebied Madu Ganga Wetlands
 • Bezoek aan het zeeschildpaddencentrum Kosgoda
 • Bezoek aan een maskerfabriekje in Ambalangoda
 • Bezoek aan een maanstenenmijn in Meetiyagoda
 • Strandvakantie Kalutara

Exclusief

 • Entreegelden:
 • deze dient u ter plaatse te voldoen: ongeveer USD 15 pp
 • Vliegticket naar Colombo. Deze kunt u uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Rondreis Sri Lanka - De Gouden Stranden

Rondreis Sri Lanka - De Gouden Stranden - 13 Dagen - SR-RT-04

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u deze locatie wilt bezoeken


Schildpaddencentrum Kosgoda: USD 5 per persoon

Madu River Safari: USD 10 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Indien u NIET wilt deelnemen aan bepaalde excursies dan dient u dit bij de boeking op te geven. Deze entreegelden behoeft u dan ook niet te voldoen.

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 399

Er geldt een Verplichte toeslag op 24 december 2024 (Kerst) en op 31 december 2024 (Nieuwjaar).

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op genoemde data verblijft.

Optioneel

Optionele Excursie – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan deze optionele excursie


Dag 03: Pinnawela Elephant Orphanage: € 54 per persoon – incl. vervoer + entreegeld

Dag 04: Kandy Tour: € 78 per persoon – incl. vervoer + entreegeld

Dag 07: Uda Walawe Jeep Safari: € 168 per persoon – incl. vervoer + entreegeld

Dag 08: Dolfijnen & Walvissen: € 120 per persoon – incl. vervoer

Sri Lanka - strand
Lavinia Hotel - Negombo
Lavinia Hotel - Negombo
Lavinia Hotel - Negombo
Lavinia Hotel - Negombo
Lavinia Hotel - Negombo
Negombo - strand
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Vismarkt
Negombo - Dutch Fort
Negombo - Dutch Fort
Negombo - Dutch Fort
Negombo - St. Stephen's Church
Negombo - St. Mary's Church
Negombo - St. Mary's Church
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Koggala Beach Hotel
Koggala Beach Hotel
Koggala Beach Hotel
Koggala Beach Hotel
Koggala Beach Hotel
Koggala Beach Hotel
Koggala
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Kalutara - Roy Villa Beach Hotel
Kalutara - Roy Villa Beach Hotel
Kalutara - Roy Villa Beach Hotel
Kalutara - Roy Villa Beach Hotel
Kalutara - Roy Villa Beach Hotel
Kalutara - strand
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
Kosgoda
Kosgoda
Kosgoda
slider_de_gouden_stranden_01

Ontdek de mooiste stranden van Sri Lanka

slider_de_gouden_stranden_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Lavinia Hotel

slider_de_gouden_stranden_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_de_gouden_stranden_04

Dag 01: Het Lavinia Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_de_gouden_stranden_05

Dag 01: Langs het zwembad staan ligbedden om te relaxen

slider_de_gouden_stranden_06

Dag 01 - 04: We verblijven 4 nachten in het Lavinia Hotel - Negombo

slider_de_gouden_stranden_07

Dag 01 - 04: Negombo beschikt over prachtige stranden

slider_de_gouden_stranden_08

Dag 02: Na het ontbijt bezoeken we de kleurrijke vismarkt

slider_de_gouden_stranden_09

Dag 02: Wandel rustig rond over de vismarkt

slider_de_gouden_stranden_10

Dag 02: De vers gevangen vis wordt meteen verkocht

slider_de_gouden_stranden_11

Dag 02: Op het strand zien we de lokale vissers de netten inspecteren

slider_de_gouden_stranden_12

Dag 02: Verder zien we hier hoe de vis met de hand wordt gesorteerd

slider_de_gouden_stranden_13

Dag 02: Hierna worden ze gedroogd voor de binnenlandse handel

slider_de_gouden_stranden_14

Dag 02: Zoals u kunt zien gebeurt hier veel met de hand

slider_de_gouden_stranden_15

Dag 02: De gids vertelt u van alles over de vismarkt

slider_de_gouden_stranden_16

Dag 02: Na de vismarkt bezoeken we de overblijfselen uit de VOC tijd

slider_de_gouden_stranden_17

Dag 02: De toegangspoort naar het fort is nog intact

slider_de_gouden_stranden_18

Dag 02: Delen van het Nederlandse Fort uit de VOC periode

slider_de_gouden_stranden_19

Dag 02: Iets verderop staat de Anglicaanse St. Stephen's Church uit 1879

slider_de_gouden_stranden_20

Dag 02: Vervolgens bezoeken we de St. Mary's Church

slider_de_gouden_stranden_21

Dag 02: Deze Katholieke kerk dateert uit 1874

slider_de_gouden_stranden_22

Dag 02: Tot slot bezoeken we de Angurukaramulla Tempel

slider_de_gouden_stranden_23

Dag 02: In deze boeddhistische tempel staan prachtige beelden

slider_de_gouden_stranden_24

Dag 02: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex ...

slider_de_gouden_stranden_25

Dag 02: ... en genieten van alle kleurrijke beelden en muurschilderingen

slider_de_gouden_stranden_26

Dag 05: Vanuit Negombo gaan we naar het Koggala Beach Hotel

slider_de_gouden_stranden_27

Dag 05: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_de_gouden_stranden_28

Dag 05: Het Koggala Beach Hotel beschikt over een mooi zwembad

slider_de_gouden_stranden_29

Dag 05: Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de zee

slider_de_gouden_stranden_30

Dag 05: Het Koggala Beach Hotel ligt direct aan het strand

slider_de_gouden_stranden_31

Dag 05 - 08: We verblijven 4n in het Koggala Beach Hotel

slider_de_gouden_stranden_32

Dag 05 - 08: Het prachtige strand bij Koggala

slider_de_gouden_stranden_33

Dag 06: Vandaag gaan we in Galle een bezoek brengen aan het Dutch Fort

slider_de_gouden_stranden_34

Dag 06: De oude stadswallen van het Nederlandse Fort zijn nog intact

slider_de_gouden_stranden_35

Dag 06: Het Dutch Fort staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_de_gouden_stranden_36

Dag 06: Er staan maar liefst 473 oude huizen en gebouwen in dit gebied

slider_de_gouden_stranden_37

Dag 06: De Nederlands Hervormde Kerk in Galle

slider_de_gouden_stranden_38

Dag 06: Deze kerk dateert uit 1755

slider_de_gouden_stranden_39

Dag 06: De oude grafstenen bij de kerk

slider_de_gouden_stranden_40

Dag 06: Het interieur van de Nederlands Hervormde Kerk

slider_de_gouden_stranden_41

Dag 06: In de kerk vinden we nog enkele Nederlandse teksten

slider_de_gouden_stranden_42

Dag 06: De oude Hollandse klokkentoren uit 1701

slider_de_gouden_stranden_43

Dag 06: Het oude VOC wapen in Galle

slider_de_gouden_stranden_44

Dag 06: Punt Utrecht met de vuurtoren uit 1940

slider_de_gouden_stranden_45

Dag 06: Vanaf Punt Utrecht heeft u een prachtig uitzicht over de zee

slider_de_gouden_stranden_46

Dag 06: Het Dutch Fort, een prachtige excursie naar het VOC verleden

slider_de_gouden_stranden_47

Dag 09: We verlaten Hikkaduwa en gaan naar Kalutara

slider_de_gouden_stranden_48

Dag 09: Nadat we hebben ingecheckt kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_de_gouden_stranden_49

Dag 09: Het Roy Villa Beach Hotel beschikt over een zwembad

slider_de_gouden_stranden_50

Dag 09: Het Roy Villa Beach Hotel ligt direct aan het strand

slider_de_gouden_stranden_51

Dag 09: U kunt heerlijk genieten en relaxen op het strand bij het hotel

slider_de_gouden_stranden_52

Dag 09 - Dag 12: Het prachtige strand bij Kalutara

slider_de_gouden_stranden_53

Dag 10: We beginnen vandaag met een boottocht over de Madu River

slider_de_gouden_stranden_54

Dag 10: De Madu Ganga Wetlands hebben een oppervlakte van 915 hectare

slider_de_gouden_stranden_55

Dag 10: Het gebied langs de Madu rivier is gezegend met prachtige mangroves

slider_de_gouden_stranden_56

Dag 10: We zien de lokale bewoners bezig op het Randombe meer

slider_de_gouden_stranden_57

Dag 10: We meren aan bij Cinnamon Island

slider_de_gouden_stranden_58

Dag 10: We zien hier het proces hoe kaneelolie (cinnaman olie) wordt gewonnen

slider_de_gouden_stranden_59

Dag 10: Hierna varen we verder, geniet van de flora en fauna

slider_de_gouden_stranden_60

Dag 10: Vervolgens bezoeken we het zeeschildpaddencentrum

slider_de_gouden_stranden_61

Dag 10: Dit centrum is opgericht om broedplaatsen te beschermen ...

slider_de_gouden_stranden_62

Dag 10: ... en meer eieren te laten uitkomen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_de_gouden_stranden_01
slider_de_gouden_stranden_02
slider_de_gouden_stranden_03
slider_de_gouden_stranden_04
slider_de_gouden_stranden_05
slider_de_gouden_stranden_06
slider_de_gouden_stranden_07
slider_de_gouden_stranden_08
slider_de_gouden_stranden_09
slider_de_gouden_stranden_10
slider_de_gouden_stranden_11
slider_de_gouden_stranden_12
slider_de_gouden_stranden_13
slider_de_gouden_stranden_14
slider_de_gouden_stranden_15
slider_de_gouden_stranden_16
slider_de_gouden_stranden_17
slider_de_gouden_stranden_18
slider_de_gouden_stranden_19
slider_de_gouden_stranden_20
slider_de_gouden_stranden_21
slider_de_gouden_stranden_22
slider_de_gouden_stranden_23
slider_de_gouden_stranden_24
slider_de_gouden_stranden_25
slider_de_gouden_stranden_26
slider_de_gouden_stranden_27
slider_de_gouden_stranden_28
slider_de_gouden_stranden_29
slider_de_gouden_stranden_30
slider_de_gouden_stranden_31
slider_de_gouden_stranden_32
slider_de_gouden_stranden_33
slider_de_gouden_stranden_34
slider_de_gouden_stranden_35
slider_de_gouden_stranden_36
slider_de_gouden_stranden_37
slider_de_gouden_stranden_38
slider_de_gouden_stranden_39
slider_de_gouden_stranden_40
slider_de_gouden_stranden_41
slider_de_gouden_stranden_42
slider_de_gouden_stranden_43
slider_de_gouden_stranden_44
slider_de_gouden_stranden_45
slider_de_gouden_stranden_46
slider_de_gouden_stranden_47
slider_de_gouden_stranden_48
slider_de_gouden_stranden_49
slider_de_gouden_stranden_50
slider_de_gouden_stranden_51
slider_de_gouden_stranden_52
slider_de_gouden_stranden_53
slider_de_gouden_stranden_54
slider_de_gouden_stranden_55
slider_de_gouden_stranden_56
slider_de_gouden_stranden_57
slider_de_gouden_stranden_58
slider_de_gouden_stranden_59
slider_de_gouden_stranden_60
slider_de_gouden_stranden_61
slider_de_gouden_stranden_62
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

De Gouden Stranden