Strandvakantie Malediven - Arena Beach Resort
Strandvakantie Malediven - Bandos Island
strandvakantie_malediven_arena_beach_hotel

6 nachten hotel + vliegticket met Emirates va € 958 (laagseizoen)

6 n. hotel + ticket Emirates va € 958 (laagseizoen)

strandvakantie_malediven_bandos_island

6 nachten hotel + vliegticket met Emirates va € 1318 (laagseizoen)

6 n. hotel + ticket Emirates va € 1318 (laagseizoen)

PlayPause
Shadow

Strandvakantie Malediven 

Boek voordelig een heerlijke strandvakantie naar de Malediven, gelegen in de Indische Oceaan. Het land bestaat uit 1192 eilanden die zich uitstrekken over een lengte van 871 km. De unieke geografie van het land betovert de bezoeker. Gekleurde riffen, kleine juweelachtige eilanden omringd met prachtige witte zandstranden en de helderste ondiepe wateren die je je maar kunt voorstellen. Terwijl het land een oppervlakte heeft van ongeveer 90.000 km², is slechts 298 km² droog land. De eilanden zijn gegroepeerd in een dubbele keten van 26 atollen.

Bij BM Air reizen kunt u zelf uw strandvakantie samenstellen. U kunt kiezen uit al onze hotels. De hotels zijn per nacht te reserveren, u kunt dus zelf bepalen hoe lang u wilt verblijven. Combineer dit met een voordelig vliegticket met Emirates. Wilt u uw vakantie persoonlijk doorspreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.


🌴 Strandvakantie Malediven zelf samenstellen

kies vliegticket Malé

kies hotel Malediven


☑ Het voordeel van de combinatie vliegticket + hotel is dat uw reis een pakketreis wordt, zodat u valt onder de ANVR voorwaarden en de SGR garantieregeling.

Hieronder vindt u een overzicht van de hotels welke u kunt kiezen voor een strandvakantie op de Malediven. U kunt kiezen uit alle hotels en zelf bepalen hoe lang u ergens wilt verblijven!Kaart Malediven


Betekenis van de symbolen voor onderstaande hotelkaart :

Hotelmarker - 2 sterren⭐⭐Hotel

Hotelmarker - 3 sterren⭐⭐⭐Hotel

Hotelmarker - 4 sterren⭐⭐⭐⭐Hotel

Hotelmarker - 5 sterren⭐⭐⭐⭐⭐Hotel

Filter op
TitelOmschrijvingKoppelingLandLocatieLigging